updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Polinyà dóna la sorpresa en el vuitens de final de la Copa Catalana

El Polinyà equip sorpresa de la Copa  Foto: arxiu El Polinyà equip sorpresa de la Copa

El cap de setmana es van disputar  els vuitens de final de la Copa  Catalana Masculina, amb la sorpresa del triomf del Pol

3a ronda (25-26 maig) Vuitens de final

V1: Sarrià 34-26 Salle Bonanova
V2: Coope Sant Boi - Esplugues, dimarts 28 a les 21 hores
V3: Banyoles 35-38 OAR Gràcia, jugat el dissabte 18
V4: Sant Martí Adrianenc 37-35 Joventut Mataró
V5: Polinyà 33-29 Salle Montcada
V6: SE Sesrovires 37-18 Poblenou
V7: Molins 34-30 Sant Vicenç

Durant el cap de setmana es van disputar cinc partits d'aquesta ronda eliminatòria, i la gran sorpresa la va donar el Polinyà, ara mateix equip de Lliga Argent, que va superar el Montcada de 1a Estatal, en un partit en que els polinyanencs ja van comptar amb la participació de David González, un dels seus grans puntals ofensius, que ha estat lesionat tota la temporada, i que ja va marcar 5 gols.  En la pròxima eliminatòria, que tornaran a jugar a casa, intentaran donar-ne una altra davant el Sant Martí.

L'altre equip de 1a Estatal eliminat ha estat el Santvi, que va caure, com havia passat a la Lliga a la pista del Molins, que després del seu descens, sembla que continua amb ganes de fer un bon paper a la Copa. Els de Xavier "Brus" Sànchez van dominar sempre i no van patir per passar a quarts. El seu màxim golejador va ser Mario Carmona amb 10 gols.

El Sant Martí Adrianenc va haver de patir de valent per superar el Joventut Mataró, on va destacar Bernat Marín (12 gols), que no va cedir fins els últims instants i va anar dominant durant molts compassos del partit.

Sense problemes per els altres dos equips de 1a Estatal. La UE Sarrià va superar la Salle Bonanova, que va acudir força minvat d'efectius, i el Sanes va aixafar el Poblenou, amb un parcial de 21 a 5 a la segona part.

Quarts de final (dies 1/2 juny)

Q1: La Roca - SE Sesrovires
Q2: Sarrià - OAR Gràcia
Q3: Guanyador V7 - Guanyador V2
Q4: Polinyà - Sant Martí Adrianenc

Semifinals i Final (8 i 9 juny)

Es disputarà en pista neutral en una de les jornades de finals.

Entrevistes