updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Ja tenim els quatre equips que pugen a 3a

La Garriga B i PB SES Sesrivires LBDP (a dalt) i Ègara B i Esparraguera (a sota) són els equips que pugen Foto: arxiu La Garriga B i PB SES Sesrivires LBDP (a dalt) i Ègara B i Esparraguera (a sota) són els equips que pugen

El cap de setmana es va jugar la penúltima jornada de la fase d'ascens i ja se saben els quatre equips que pugen a 3a... i també els semifinalistes de la Copa.

En aquesta categoria pujaran a 3a Catalana els quatre primers classificats de la fase d'ascens (posem en blau als que ocupen aquestes places).
NORMATIVA

FASE D'ASCENS

LA GARRIGA B 31-19 Coope Sant Boi C
LBDP PB SE SESROVIRES 38-31 Sant Andreu B
ÈGARA B  27-20 ESPARREGUERA
Empordà Esplais 35-25 Ribes B

En aquesta jornada s'ha fet palesa una vegada més la superioritat dels equips del grup A de la primera fase, que han guanyat els quatre partits.

En el primer partit que es disputava el líder, La Garriga B, que ja era equip de 3a, va guanyar de forma clara davant la Coope C, i això ja situava automàticament la PB SE Sesrovires LBDP i Esparreguera també a 3a, fessin el què fessin. Els sesrovirencs van afegir-hi un clar triomf sobre el Sant Andreu B, que els manté encara amb possibilitats d'aconseguir el títol de campions... si l'equip garriguenc perdés un partt dels dos que falten i ells els guanyessin tots dos.

Els esparreguerins, que pugen sense haver guanyat cap partit d'aquesta segona fase, van perdre a la pista de l'Ègara B que els ha guanyat tots sis, i que amb els dos punts completaven el quartet d'equips que pugen de categoria i superant a l'Esparreguera en la lluita pel tercer lloc. De fet, matemàticament, els egarencs encara tenen també possibilitats d'aconseguir el títol... però en el seu cas han d'esperar que La Garriga B perdés els dos partits i els sesrovirencs en perdessin un.

La Garriga B havia jugat a 3a Preferent (categoria equivalent a la 3a actual) la temporada 2012-13, però els altres tres seran equips nous absolutament a 3a Catalana.

En el quart partit ja intranscendent l'Empordà Esplais va superar el Ribes B sense massa dificultats.


COPA FEDERACIÓ

Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals el dia 27/28 de maig

GRUP A

Fornells B 29-25 LLAVANERES B 
Cerdanyola B 33-39 GUISSONA 
Descansa Calonge

Ja se sabia que el primer de grup era el Llavaneres B que va perdre en partit intranscendent a Fornells, i el segon ha estat el Guissona que va sumar el triomf necessari a Guiera.

GRUP B

Parets B - Berga B
Joventut Ripollet - Calella B
Descansa Tarragona

Sense sorpreses tampoc en aquest grup. El Calella B va guanyar a Ripollet, acabant primer de grup i anirà a Guissona en la semifinal, mentre que el Parets B acaba segon i rebrà el Llavaneres B.

Entrevistes