updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Punxa el Polinyà i l'OAR Gràcia Athletic s'escapa

Imatge del partit OAR Gràcia Athletic - Polinyà de fa unes jornades Foto: Eric Altimis, oargracia.cat Imatge del partit OAR Gràcia Athletic - Polinyà de fa unes jornades

El cap de setmana es va disputar l'antepenúltima jornada de la segona fase i continua una forta lluita pel descens en un dels grups.

En aquesta categoria pujaran a Lliga Catalana els tres primers de la Fase d'ascens (els posem en blau als que ara ocupen aquestes posicions) i baixaran els tres últims de cada grup de la fase de descens (posem en vermell als que ara ocupen aquestes posicions). Sembla que finalment si s'aprova la nova proposta a l'Assemblea quedaran eliminats els descensos per compensació i per tant els deixem de contemplar.
NORMATIVA

FASE D'ASCENS

VILANOVA  25-30 Cornellà 
POLINYÀ  35-37 BCN Sants 
Ègara 38-36 Sant Llorenç 
Igualada 33-41 OAR GRACIA ATHLETIC 

L'interès en aquest grup, quan ja se saben els tres equips que pujaran, recau en l'obtenció del títol de 1a Catalana, que es disputen OAR Gràcia Athletic i Polinyà. En aquesta jornada els polinyanencs van patir la segona derrota de la temporada a la seva pista, davant un excel·lent BCN Sants que conserva el quart lloc.

El Polinyà veu com l'equip sabadellenc, que va guanyar amb solvència a Igualada, ja els avança en dos punts. Això vol dir que si en la pròxima setmana el Polinyà no falla a Cornellà, el títol es podria decidir en l'última jornada al pavelló polinyanenc, amb els de Víctor Carrión obligats a guanyar de més de 5 gols.

El tercer equip ja ascendit, el Vilanova, va caure a casa davant un Cornellà, que per fi va guanyar en aquesta segona fase en la qual només havia patit derrotes. L'Ègara, en un altre partit de bogeria ofensiva, va derrotar el Santllo, però de moment continua en l'últim lloc del grup pel golaverage respecte l'equip santfeliuenc.


GRUP A

Valldoreix  38-29 SE Sesrovires B
Les Franqueses 29-24 Canovelles
BLANCS-I-BLAUS BMG  28-38 JH Mataró B
Descansa Martorell

En aquest grup hi ha un equip que ja ha baixat, els Blancs-i-Blaus BMG (ex-Escola Pia), i que no va oferir massa resistència davant un dels equips que lluita per la salvació, com és el filial mataroní que va guanyar el seu tercer partit seguit i ha sortit de la zona de descens.

Només el Valldoreix, que va superar amb autoritat el Sanes B, té la salvació assegurada, mentre els sesrovirencs tornen a caure en zona de descens, on també ha caigut el Martorell, que descansava. Al Canovelles, que va perdre el derbi a Les Franqueses encara els falta un punt per assegurar la salvació. Per la seva part els franquesins van sumar dos punts importants i surten de la zona de descens.

Però hi ha quatre equips separats per un sol punt per dues places de descens i pot passar de tot en les dues pròximes jornades, amb uns quants partits "a vida o mort": Sanes B - Les Franqueses, Canovelles - Martorell, Les Franqueses - JH Mataró B i Martorell - Sanes B.

Barberà 24-32 Lleida
POBLENOU B  25-37 Sant Joan Despí B
ESPANYOL B  26-25 Súria
Descansa SANT ESTEVE PALAUTORDERA B

En aquest grup  ja estan decidides les tres places de descens i poc interès queda pels partits que resten. En aquesta jornada per exemple l'Espanyol B ja descendit va derrotar el Súria, que és el primer del grup.

EL Lleida, que va aconseguir al seva setena victòria seguida a Barberà, i el Sant Joan Despí B, que va aconseguir la cinquena a la pista d'un dels cuers ja descendits, han atrapat els suriencs en el primer lloc.

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes