updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça campió d'Espanya Infantil masculí

El capità de l'equip blaugrana va rebre la Copa de mans de Jauem Fort, el president de la Federació Catalana Fotos: @FedCatHandbol El capità de l'equip blaugrana va rebre la Copa de mans de Jauem Fort, el president de la Federació Catalana

Des del dimecres i fins al diumenge es van disputar els Campionats d'Espanya en la categoria infantil, i el Barça A va aconseguir el títol en categoria masculina, i el Sant Andreu dos magnífics quarts llocs tant en masculí com en femení.

CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL MASCULÍ

El campionat d'Espanya infantil en l'àmbit masculí es va disputar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i a l'Olímpic de Granollers, amb presència de tres equips catalans: el Barça, el Granollers i el Sant Andreu.

La fase de grups

En el grup que es disputava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper hi van competir el Barça i el Sant Andreu.

El Barça va guanyar al Sant Andreu (33-17), al Covadonga Gijón (28-13) i a l'Ikasa Madrid (36-14), acabant primer de grup.

El Sant Andreu va perdre amb el Barça (17-33), va guanyar a l'Ikasa Madrid (32-37) i va empatar contra el Covandonga Gijón (26-26), acabant segon de grup amb la mateixa diferència de gols que els asturians, però amb més gols marcats.

En el grup que es disputava a Granollers hi participava l'equip local.

El BM Granollers va començar guanyant al Marianistas de Ciudad Real (39-33), però després va perdre contra l'equip navarrès del Cantolagua de Sangüesa (37-39) i contra el BM Sanse de San Sebastián de los Reyes (25-26), quedant tercer de grup i fora de les semifinals.

Les semifinals 

San Sebastián de los Reyes 45-38 SANT ANDREU
BARÇA 35-25 Cantolagua Sangüesa

La jornada final

FINAL: BARÇA A 31-26 San Sebastián de los Reyes
TERCER I QUART LLOC:  Cantolagua de Sangüesa (Navarra) 51-45 SANT ANDREU

El Barça va obtenir el títol a l'Olímpic de Granollers, després d'una dura lluita contra l'equip madrileny del BM Sanse, que al descans mantenia el marcador igualat a 14 gols.

Han jugat per l'equip campió d'Espanya: Guillem Martínez, Víctor Cepero, Aniol Montes, Àlex Fernàndez, Àlex Pérez, Ian Viladiu, Biel Soteres, Guim Puntas, Marc Villarreal, Mario Santiago, Iu Carballar, Lucas Espejo, Daniel Sàmchez, Pau Enric Olivera i Gabriel Vivanco. L'entrenador és Àlex Barbeito, amb l'ajut de Oriol Castellarnau i amb Genís Sabaté i Daniel de los Santos com oficials.

El CH Sant Andreu va acabar en un sensacional quart lloc, cedint davant de l'equip navarrès, després d'un partit jugat a un ritme de vertigen, amb 96 gols en els 50 minuts de partit.

Pel Sant Andreu van jugar: Arnau Cabré, Xavier Durán, Aitor Ballesteros, Raul Bautista, Raul Bermejo, Aitor González, Biel-Aran Herrando, Pol Peral, Marc Sànchez, Aleix Tenias, Arnau Vela, Ivan Romero. L'entrenador és Miquel Peral, amb Salvador Duran i Francesc Xavier Cabré com oficials.

CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL FEMENÍ

El campionat d'Espanya infantil en l'àmbit femení es va disputar a Pamplona, amb la presència d'un únic equip català: el CH Sant Andreu.

La fase de grups

El Sant Andreu va començar empatant a 19 amb el Morro Jable canari, després va superar el Torrejón per 17-19 i finalment va derrotar el Roquetas per 21-18, acabant en primer lloc del grup.

Les semifinals 

SANT ANDREU 15-27 Mislata
Anaitasuna 29-14 Torrejón

La jornada final

FINAL: Anaitasuna 30-13 Mislata
Tercer i quart lloc: Torrejón 22-18 SANT ANDREU

Van jugar pel CH Sant Andreu: Valeria Bohórquez, Isona Busquet, Giulieta Clavero, Júlia Esteban, Andrea Fernàndez, Paula Ibàñez, Simona Martínez, Paula Millaruelo, Noa Peral, Mar Rodríguez, Ariadna Rubio, Aina Torres, Estel Oller i Núria Ventura. L'entrenadora és Sònia Garcia, amb Laura Orofino d'ajudant i Pau Clavero i Sebastián Fernàndez d'oficials.

Entrevistes