updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Campionat d'Espanya Cadet: El Barça A jugarà la final i el Barça B pel bronze

Barça A jugarà la final i Barça B pel tercer lloc Fotos: @handbolbordils Barça A jugarà la final i Barça B pel tercer lloc

Des del dimecres i fins al diumenge es disputen els Campionats d'Espanya en la categoria cadet, tant en la categoria femenina, amb participació del Granollers, com en la masculina, amb participació del Barça A i Barça B.

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET MASCULÍ

En categoria masculina es van classificar els dos equips del Barça per aquesta fase final i han acabat primers de grup i disputen les semifinals.

Les semifinals del dissabte:
Barça A 38-32 Bahía Almería
Barça B 21-29 Alcobendas

El Barça A ha superat l'equip almerienc a la semifinal, en en partit molt treballat, ja que quan faltaven 13 minuts el marcador estava en un ajustat 28-27.
En canvi el Barça B ha rebut un parcial inicial de 0 a 6 i ja ha anat sempre a remolc, sense poder optar mai al triomf. Haurà de lluitar pel bronze.

El diumenge al matí jornada final:
Bahía Almería - Barça B, a les 10:30 hores, pel bronze
Barça A - Alcobendas, a les 12:30 hores pel títol

Els dos partits ja es van jugar a la primera fase, amb victòries dels dos equips blaugranes. Per 30-28 del B davant l'equip almerienc i per 36-24 de l'A davant l'equip madrileny.

Així va anar la fase de grups...

El Barça A està al grup I, amb Alcobendas, Cisne Pontevedra i Pereda Santander com a rivals. En la primera jornada van superar l'Alcobendas per 36-24, en la segona al Pereda per 41-20, i en la tercera ha derrotat el Cisne per 31-21, i d'aquesta manera l'equip de Jordi Jodar ha acabat en primer lloc del grup.

El Barça B està al grup II amb Elx, Almeria i Iplacea d'Alcalà d'Henares. En la primera jornada van derrotar l'Almeria per 30-28 i en la segona a l'Elx, l'equip amfitrió, per 32-25. En la tercera jornada del divendres ha guanyat contra l'Iplacea per 26-24 i d'aquesta manera l'equip que entrena David Aguilar ha obtingut el primer lloc del grup.

 

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET FEMENÍ

 

Només un equip català, el BM Granollers, va poder accedir a la fase final, que es disputa a Vigo. Està en el grup II junt amb Onda, Cangas i Dos Hermanas de Sevilla. A l'altre grup juguen Anaitasuna, Iplacea d'Alcalà d'Henares i Carballal de Vigo.

En la primera jornada l'equip granollerí va superar l'Onda de Castelló per 37-33 i en la segona va perdre contra el Dos Hermanas sevillà per la mínima (23-24). El divendres les noies que dirigeix Marcos Castilla se la jugaven contra l'equip local del Cangas, i han caigut derrotades per 34-28 i per tant han quedat fora de les semifinals.

Les semifinals seran: Cangas - Agustinos Alicante i Dos Hermanas - Anaitasuna Pamplona.

Entrevistes