SEGUIMENT: Barça i Granollers disputen el diumenge al migdia la final del campionat d'Espanya cadet

Des del dimecres i fins al diumenge es disputa la Fase Final del Campionat d'Espanya Cadet, tant en categoria masculina (amb Barça, Granollers i Bordils) com en la femenina (amb Les Franqueses).

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET MASCULÍ

De dimecres a diumenge es disputa a Alacant una fase final apassionant del Campionat d'Espanya Cadet, amb tres equips catalans (Barça, Granollers i Bordils), dos valencians (Agustinos Alicante i Mislata), un navarrès (Anaitasuna), un càntabre (Pereda) i un canari (Gáldar).

FINAL

Diumenge 28 a les 12 hores: BARÇA - BM Granollers

Aquí pots seguir la FINAL

SEMIFINALS

Dissabte 27 a les 10 hores: BM Granollers 30-26 Mislata
Partit molt igualat (17-15 al descans) i que l'equip granollerí no ha pogut trencar fins els minuts finals amb un parcial de 3 a 0.

Dissabte 27 a les 12 hores: Agustinos Alicante 19-40 Barça
L'equip blaugrana ha encarrilat bé el matx davant l'equip amfitrió amb un 4-11 a l'equador de la primera part i l'havia liquidat al descans amb un 6-23, demostrant amb una insultant superioritat.

GRUP I: BARÇA primer de grup

Jornada 1 - Dimecres
Pereda  33-45 BARÇA
Primera victòria blaugrana amb una gran segona part, ja que al descans guanyaven els santanderins per 19-18.
Mislata 37-32 Gáldar

Jornada 2 - Dijous
11 h: Pereda 37-40 Gáldar
13 h: Barça 35-23 Mislata
Altra vegada l'equip blaugrana va obrir forat a la segona part, després d'una primera part força igualada (13-10 al descans).

Jornada 3 - Divendres
11 h: Gáldar 21-40 Barça
Un altre comodíssim triomf blaugrana, en un partit que dominava al descans per 8-23. I, com era d'esperar, acaben en primer lloc del grup.
13 h: Mislata 33-31 Pereda

GRUP II: GRANOLLERS primer de grup i BORDILS tercer

Granollers 50-29 Bordils
Clara victòria granollerina en el debut davant l'equip bordilenc. Al descans els vallesans ja ho tenien ben encarrilat amb un 20-12.
Agustinos Alicante 38-34 Anaitasuna

15:15 h: Bordils 34-33 Anaitasuna
Gran triomf bordilenc, en una gran segona part, després d'haver arribat al descans amb un 13-17 desfavorable.
17:15 h: Agustinos Alicante 18-27 Granollers
Còmoda victòria davant dels amfitrions, forjat en una gran segona part en defensa en la qual els alacantins només van poder marcar 7 gols. Al descans s'havia arribat amb 11-13.

15:15 h: Anaitasuna 34-42 Granollers
L'equip granollerí ha portat sempre el control del partit passant pel 15-20 del descans.
17:15 h: Agustinos Alicante 29-25 Bordils
Partit molt igualat i en el qual els bordilencs han tingut opcions fins que faltaven dotze minuts (22-22 al marcador). Han desaparegut amb un parcial de 5 a 0 en cinc minuts.

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET FEMENÍ

De dimecres a diumenge es disputa a Montequinto (Sevilla) el Campionat d'Espanya Cadet Femení, amb un sol equip català (Les Franqueses), dos valencians (Mislata), un navarrès (Anaitasuna),  un manxec (Prado Ciudad Real), un gallec (Cangas)

GRUP II: Les Franqueses acaba en quart lloc del grup

Prado Marianistas 26-21 Les Franqueses
Derrota franquesina en el primer partit, on han acusat els nervis del debut, amb un parcial inicial de 6 a 1 en contra.
Mislata 29-26 Cangas

15:30 h: Prado Marianistas 16-18 Cangas
17:15 h: Les Franqueses 21-27 Mislata
Segona derrota franquesina que les deixa amb molt poques opcions. Per classificar-se haurien de guanyar el divendres de 9 gols al Cangas i que el Mislata derrotés al Prado.

Jornada 1 - Divendres
15:30 h: Mislata 28-28 Prado Marianistas
17:15 h: Les Franqueses 30-40 Cangas
L'equip vallesà tenia molt difícil la classificació, però ha sortit amb ganes i dominant, però en el tram final de la primera part les gallegues ja han obert un forat important arribant al descans amb 19-11.