updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Bons partits a Les Franqueses i Esplugues

A Les Franqueses i Esplugues es disputen els partits més atractius Fotos: arxiu A Les Franqueses i Esplugues es disputen els partits més atractius

Aquest cap de setmana es disputa l'onzena jornada, a la que s'arriba amb Ribes i Palautordera com a líders i ja amb aquest últim equip i el Vilamajor classificats per a la fase d'ascens.

En aquesta categoria disputaran la fase pel títol els tres primers de cada grup i els destaquem en blau en partits i resultats.
NORMATIVA

GRUP A

NOTA: Les posicions dels equips que posem als partits són els que tenien abans de la jornada, o sigui sense tenir en compte els que es van jugar el cap de setmana passat

S.Vicenç B (5è) - Martorell (8è) 34-28, jugat el dia 27 de novembre
Sant Joan Despí B (2n) - Granollers Atl. (7è) 31-31, jugat el dia 2
Sant Esteve Palautordera (6è)- Martorell (8è), dissabte 19 h (ajornat de la 8a jornada)
Les Franqueses (3r) - Ribes (1r), dissabte 20 h
La Roca B (4t) - S. Esteve Palautordera (6è), diumenge 18:45 h

En el partit més interessant, l'Handbol Ribes podria donar un pas quasi decisiu per a la classificació per a la fase pel títol si guanya a Les Franqueses, i podria ser-ho del tot si La Roca B no guanyés el diumenge davant el Sant Esteve. Però al davant tindrà un equip franquesí que, momentàniament ha perdut el tercer lloc a mans del Santvi B, i tindrà ganes de recuperar-lo. A la primera volta a Sant Pere de Ribes el resultat va ser de 37-31 per a les ribetanes.

I atenció al Sant Esteve de Palautordera, perquè si guanya els quatre punts en dos dies es podria posar de ple en la lluita pel tercer lloc.

 

GRUP B

Terrassa (4t) - VILAMAJOR (2n), dissabte 17:45 h
Esplugues (5è)- Coope S.Boi (3r), diumenge 12 h
Ascó (7è) - PALAUTORDERA (1r), diumenge 12:15 h
BCN Sants (6è) - Vilanova del Camí (8è), diumenge 19:30 h
 

Els tres primers classificats van de visita. Palautordera i Vilamajor ja tenen el bitllet per a la fase pel títol a la butxaca, però tenint en compte que el primer sortirà amb 2 punts en aquella fase final i el segon amb 1, tots dos equips continuaran lluitant per assolir el primer lloc.

En aquesta jornada, en teoria, ho té una mica més complicat l'equip vilamajorí que visita un equip al que només va poder guanyar per 28-23. En canvi el Palau va superar l'Ascó per 36-16.

Per la seva part, el tercer, l'equip de la Coope en el partit més interessant de la jornada visita Les Moreres, i si sumen els dos punts ja tindran la classificació per a les fases a tocar.

 

Entrevistes