updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'efecte rebot modifica les previsions de categories 2018-19

Com sol passar cada temporada, després que molts equips tinguin un bon ensurt per l'efecte dels descensos per compensació, arriba l'estiu i alguns dels equips que havien baixat de categoria estatal s'acaben salvant "als despatxos". I l'efecte rebot acaba per salvar també equips que baixaven en les categories catalanes.
I la setmana vinent ja se celebren els sortejos, on s'hauran de confirmar aquestes previsions, sempre que no hi hagi renúncies o cessions de drets. Veurem...

  • 0

Resum #3aCatH: Primer ascens de la temporada, l'Esplais ja és equip de 2a

Es va disputar la 21a jornada en la qual el BCN Sants va veure trencada la seva ratxa de 13 partits sense perdre. Això va passar a la pista del líder l'Esplais que, amb el triomf, ja és equip de 2a Catalana i és el primer equip català que assoleix l'ascens aquesta temporada. Per altra part el Montgrí ja baixa a 4a, fent companyia a l'Alcarràs de l'altre grup.

  • 0

UB i UdG campions universitaris 2018

Aquest dimecres –finalment sense càmeres en directe per poder seguir els partits– s'han disputat al PELL de Cornellà les finals d'handbol del CCU18, amb triomf del femení de l'UB i el masculí de l'UdG.

  • 0

Entrevistes