Resum #LligaCatFem: Palautordera i Vilamajor són els dos primers classificats per a lluitar pel títol

Els dos equips del Baix Montseny, CH Palautordera i Handbol Vilamajor, ja estan a la faee pel títol Fotos: chpalau.com i handbolvilamajor.cat Els dos equips del Baix Montseny, CH Palautordera i Handbol Vilamajor, ja estan a la faee pel títol

El cap de setmana es va disputa la 10a jornada, en la qual els dos líders, Ribes i Palautordera, no van fallar. Tampoc ho va fer el Vilamajor, i els dos equips del Baix Montseny són els dos primers equips classificats per a la fase pel títol.

En aquesta categoria disputaran la fase pel títol els tres primers de cada grup i els destaquem en blau en partits i resultats.

GRUP A

Martorell 25-38 Sant Joan Despí B
Granollers B 24-29 La Roca B
S. Esteve Palautordera 29-28 Les Franqueses
Ribes 35–23 Sant Vicenç B

El líder va guanyar de forma molt autoritària el seu partit i s'acosten molt ja a la classificació per a la fase pel títol. Quan queden vuit punts per disputar només n'hi falten tres per tenir-la a la butxaca. Davant el Sant Vicenç B es va mostrar molt superior (18-11 ja al decans), prenent-se la revenja de la derrota patida a la primera volta. Un cop més va destacar Anna Hernández, amb 13 gols.

El segon classificat, el Sant Joan Despí B, va acabar guanyant de forma molt clara a Martorell, tot i que al descans les locals dominaven per 17-16. Però a la represa l'equip santjoanenc va ser una allau, i també avança amb pas ferm i amb gran capacitat golejadora, cap a la fase pel títol. Va destacar Carla Gonzàlez amb 12 gols.

El tercer en discòrdia, Les Franqueses, es manté en la seva plaça tot i que va perdre per la mínima en el derbi vallesà disputat a Sant Esteve de Palautordera, on l'equip local va trencar la seva mala ratxa, destacant Júlia Pou amb 11 gols. Amb el triomf les del Baix Montseny encara tenen esperances d'acabar en tercer lloc, ja que estan a quatre punts però tenen un partit pendent davant el cuer.

El quart partit era un altre derbi del Vallès Oriental i se'l va emportar l'equip roquerol davant un filial granollerí que, sorprenentment es queda molt enfonsat a la penúltima posició.

GRUP B

Palautordera  40-27 Esplugues
Vilamajor 39-25 BCN Sants
Vilanova del Camí 31-31 Ascó
Coope S.Boi 19-18 Terrassa

Els dos primers van guanyar amb una gran solvència, amb diferències de 13 i 14 gols, i ja estan classificat per a la fase pel títol a falta de quatre jornades per acabar aquesta primera fase, ja que porten 10 punts al quart classificat.

En el partit més destacats la Coope va superar per la mínima al Terrassa i també avança cap a l'obtenció del tercer lloc. Només ha de sumar 3 punts en els 5 partits que té per disputar, ja que en el seu té un partit ajornat. Va ser un partit molt intens i de força defensiva, i les locals van sentenciar amb un parcial final de 2 a 0 en els últims cinc minuts.

En l'altre partit el Vilanova del Camí va sumar el primer punt davant el penúltim classificat. I qui sap si pot acabar ser un punt important en la segona fase.