updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: El centre d'atenció és a Sant Pere de Ribes

Imatge d'un partit d'aquesta temporada a la pista del Ribes (contra Les Franqueses) Foto: Handbol Ribes, cedida per Ramon Stockli Imatge d'un partit d'aquesta temporada a la pista del Ribes (contra Les Franqueses)

Comença la segona volta de la primera fase amb Ribes i Palautordera (l’únic equip imbatut i amb el ple de punts), com a líders.

En aquesta categoria disputaran la fase pel títol els tres primers de cada grup i els destaquem en blau en partits i resultats.

GRUP A

Ribes (1r) - Sant Joan Despí B (2n), dissabte 20:50 h
La Roca B (4t) - Les Franqueses (5è), dissabte 20 h
S. Esteve Palautordera (6è) - Martorell (8è), ajornat fins el 11 de desembre
Granollers Atl. (7è) - S.Vicenç B (3r), diumenge 20 h

En el grup A hi ha el partit més destacat de la jornada de Lliga Catalana, que enfronta als dos primers classificats del grup. L'Handbol Ribes vol mantenir el lideratge sumant el seu quart triomf a casa, on encara no ha cedit cap punt i ha marcat una mitjana de 35 gols per partits. Però atenció perquè el filial santjoanenc porta tres victòries seguides i és colíder ja ha guanyat a La Roca i Les Franqueses. A la primera volta al Salvador Gimeno es van imposar les ribetanes per 23-26.

A més tenim un derbi vallesà a La Roca entre dos equips que van empatar a la primera volta, i un duel de filials a l'Olímpic entre dos equips, el Granollers Atlètic i el Sant Vicenç B que no han guanyat en els últims tres partits. Veurem quin dels dos reacciona...

El quart partit, a Sant Esteve de Palautordera, s'ajorna fins d'aquí unes setmanes.

GRUP B

Palautordera (1r)- Terrassa (5è), dissabte 18:45 h
Vilamajor (2n) - Esplugues (4t), diumenge 18 h
BCN Sants (6è)- Ascó (7è), diumenge 17:45 h
Vilanova del Camí (8è) - Coope S.Boi (3r) , diumenge 20 h

En aquest grup els tres primers classificats, si tot funciona normalment, sembla que haurien de sumar dos punts més i obrir més forat respecte el quart classificat, que es podria obrir a 6 punts, quan només quedaran 12 per disputar.

Els dos primers, Palau i Vilamajor, juguen a casa, on encara no han cedit cap punt, i el tercer, la Coope, juga a Vilanova del Camí, davant un equip que està a zero.

L'equip de la Coope vol retornar al camí dels triomfs després de la derrota a Vilamajor / Foto: hcsantboi

En el quart partit, al qual tots dos equips arriben amb quatre derrotes seguides, el BCN Sants sembla que hauria de retrobar-se amb el triomf davant un Ascó que ha encaixat derrotes molt dures com a visitant.