updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: L'Handbol Ribes nou líder del grup A

L'Handbol Ribes passa a liderar el grup A Foto: Handbol Ribes, cedida per Ramon Stockli L'Handbol Ribes passa a liderar el grup A

S'ha disputat la 7a jornada, després de la qual continua havent-hi un únic imbatut, que és l'Handbol Palautordera líder del grup, mentre en el grup A el Ribes és el nou líder.31

En aquesta categoria disputaran la fase pel títol els tres primers de cada grup i els destaquem en blau en partits i resultats.

GRUP A

Martorell 31-31 Granollers Atl.
Les Franqueses 25-28 Sant Joan Despí B
La Roca B 32-20 Sant Vicenç B
S. Esteve Palautordera 25-43 Ribes

Canvi de líder en aquest grup. L'Handbol Ribes va obtenir una folgada victòria al pavelló "Els Quatre Hereus" de Sant Esteve de Palautordera i la diferència de gols obtinguda li permet superar el Sant Joan Despí B, que va guanyar de manera més ajustada en una altra pista vallesana, la de Les Franqueses.

Queda despenjat el Sant Vicenç B que va perdre de forma clar en el duel de filials a La Roca i així perd el lideratge i es veu atrapat pel seu rival en aquest partit. La defensa roquerola es va mostrar molt forta durant tot el partit i va guanyar amb comoditat el partit.

En el quart partit s'enfrontaven els dos últims i va haver-hi un empat, que continua deixant els dos equips igualats a la cua.

GRUP B

Vilamajor  27-21 Coope S.Boi
Vilanova del Camí  20-37 Palautordera
BCN Sants 25-26 Esplugues
Ascó 27-35 Terrassa

En aquest grup els tres primers conserven igual les seves posicions, ara amb la Coope dos punts per sota, ja que van perdre a Vilamajor, en un partit on les locals van sentenciar amb una gran segona part, amb parcial de 15 a 8, després d'haver arribat per sota al descans.

Sense problemes va guanyar el líder a la pista del cuer per sumar la seva setena victòria seguida, i tampoc en va tenir molts el Terrassa per superar l'Ascó i encadenar la seva tercera victòria seguida.

L'altre partit, va ser el més emocionant i l'Esplugues va obtenir un triomf que li permet allunyar-se de la part baixa i compartir amb el Terrassa el quart lloc, tot esperant alguna ensopegada més de la Coope per intentar atrapar-la.