updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: El partit més destacat al Josep Llavina, amb derbi d'imbatuts

El Josep Llavina rep el derbi entre Palau i Vilamajor, que la setmana passad va tenir lloc en equips B Foto: fb Handbol Palautordera El Josep Llavina rep el derbi entre Palau i Vilamajor, que la setmana passad va tenir lloc en equips B

Aquest cap de setmana es disputa la 6a jornada a la qual s'ha arribat només amb dos equips imbatuts, Vilamajor i Palau, que s'enfronten en un gran derbi vallesà el diumenge a Santa Maria de Palautordera.

En aquesta categoria disputaran la fase pel títol els tres primers de cada grup i els destaquem en blau en partits i resultats.

GRUP A

Martorell (8è) - La Roca B (3r), dissabte 16 h
Ribes (4t) - Granollers Atl. (7è), diumenge 19 h
Sant Joan Despí B (2n) - S. Esteve Palautordera (6è), diumenge 19 h
S.Vicenç B (1r) - Les Franqueses (5è), dissabte 20 h

En aquest grup hi ha més igualtat que en el grup B, amb sis equips separats per només tres punts i segons com vagin els resultats es pot capgirar la classificació.

Bon partit al Salvador Gimeno, on l'equip santestevenc vol refermar la victòria que acaben d'assolir a l'Olímpic i enfilar-se una mica més a la classificació. La temporada passada els dos equips, recent ascendits, es van enfrontar a la fase d'ascens, amb mínima victòria local, tot i que el campió de 1a va ser el Sant Esteve.

El líder, que va perdre la setmana passada, voldrà refer-se en la visita de l'equip franquesí, que també va ensopegar amb un empat a la seva pista davant el cuer.

L'equip martorellenc, que va sumar el primer punt, i està a la cua, i és l'equip que ostenta "les creus" d'aquest grup, busca el primer triomf davant el filial roquerol, però no ho tindrà fàcil, ja que les vallesanes són l'equip en millor ratxa de resultats.

A la pista del Ribes, l'equip local intentarà mantenir la seva "puresa" sumant dos punts més, a més de prestigi davant el filial granollerí, que no ha començat bé el campionat.

GRUP B

Coope S.Boi (3r) - BCN Sants (4t), diumenge 12 h
Esplugues (5è)- Ascó (7è), diumenge 19:30 h
Palautordera (2n)- Vilamajor (1r), diumenge 19:15 h
Terrassa (6è) - Vilanova del Camí (8è), diumenge 12:30 h

En aquest grup tenim el gran partit de la jornada, entre els dos únics equips imbatuts, i amb el ple de punts, de tota la lliga Catalana. És a més un derbi del Baix Montseny que sempre desperta passions... i que si no anem errats no es disputa des de la temporada 2019-20. En aquella ocasió el triomf va ser per a les palauenques per 32-27. En les dues últimes temporades, els dos equips han estat en grups diferents i a la fase final, mentre el Palau jugava pel títol les vilamajorines ho feien per la permanència.

Dels altres partits destacat el que es juga al Pau Gasol on una victòria de la Coope podria obrir un forat molt important dels tres primers respecte als seus perseguidors.

En els altres dos Terrassa i Esplugues són favorits per assolir el seu segon triomf davant els dos equips que tanquen la classificació.

Entrevistes