updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatHFem: Dimecres comencen els quarts de final

El Sant Joan Despí i el Castelldefels obren els quarts de final chsjd El Sant Joan Despí i el Castelldefels obren els quarts de final

Durant aquesta setmana i part de la següent, només un en cap de setmana, es disputen els quarts de final de la Copa Catalana. 

Els set equips que han jugat aquesta temporada a Divisió de Plata, més l'Handbol Vilamajor de Lliga Catalana, es disputen el pas a les semifinals a partit únic.

QUARTS DE FINAL #COPACATHFEM (partit únic)

Ja tenim un semifinalista: el Castelldefels

Sant Joan Despí 27-28 Castelldefels, jugat dimecres 1 

El partit que dóna inici als quarts de final de la Copa Catalana es jugava al Salvador Gimeno i era un derbi del Baix Llobregat. A la lliga en aquest escenari es van imposar clarament les noies del Castelldefels per 22-34, però en canvi a la part final del campionat a Castelldefels el resultat va ser d'empat a 23 gols. 
Ara s'ha tornat a imposar l'equip groc per un mínim 27-28, sent d'aquesta manera el primer semifinalista.

Amposta (3r de Plata)- Vilamajor (4t de Lliga), divendres 3 a les 21:30 hores

En el que, en teoria, és el partit més desnivellat les actuals campiones de Copa i l'equip català millor classificat a Plata, reben l'únic equip de Lliga que ha entrat a quarts de final.
Les vilamajorines de tota manera ja van donar la gran sorpresa derrotant de 10 al Castelldefels… però al Joan Sapè. Ara s'han de desplaçar per buscar una nova sorpresa. A la Lliga dels 13 partits jugats fora de casa n'han guanyat 7, n'han empatat 1 i n'han perdut 5 però mai per més de quatre gols de diferència.

La Roca (9è de Plata)- Associació Lleidatana (8è Plata), diumenge 5 a les  18:30h

Es preveu un partit igualat i d'¡alta intensitat com ho van ser els dos de lliga. A La Roca el resultat va ser d'empat a 29 gols i a Lleida es van imposar les roqueroles per 28-30. S'enfronten la superior experiència lleidatana contra la joventut de l'equip vallesà.

Granollers B (12è de Plata)- OAR Gràcia (11è de Plata), dimecres 8 a les 21:30 hores

Duel entre els dos equips que han ocupat les places de descens de Divisió Plata. A la lliga a l'Olímpic el resultat va ser 30-29 favorable a les granollerines i a Sabadell de 27-26 favorable a les sabadellenques. Per tant un altre partit que es preveu ben igualat.

 

 

Entrevistes