updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin supera l'Angel Ximenez i amplia el marge sobre el cinquè

El Fraikin supera l'Angel Ximenez i amplia el marge sobre el cinquè Foto: Xavier Solanas / BMG

El Fraikin va aconseguir un altre triomf important per refermar la quarta plaça tot aprofitat l'ensopegada del cinquè classificat, l'Anaitasuna.

El BM Granollers va fer un partit molt seriós i complet contra un Puente Genil que es troba a la zona tranquil·la de la taula i només va inquietar uns minuts a la primera meitat quan va aconseguir empatar a 8 gols. Però un parcial de 4 a 0 dels granollerins va servir per obrir el marcador i marxar al descans amb un clar 17-11. La segona meitat va estar controlada en tot moment pels de Carlos Viver i Antonio Rama, amb un destacat Álvaro Cabanas, que va fer 8 gols de 10 llançaments.

Precisament Cabanas –que avui dissabte compleix 27 anys– valorava el partit només acabar-lo als micròfons de Ràdio Granollers (@RadioGrEsports):

Fraikin Granollers 31-26 Angel Ximenez Puente Genil

FRAIKIN GRANOLLERS: Vicente Álamo (13 aturades), porter; Álvaro Cabanas (8), Porras (2), Miquel Flores, Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Arnau Garcia (3), Adrià Pérez, Adrià Figueras (5), Marc Cañellas (3), David Resina (4), Adrià Cumplido (3), Gassama (2), Da Silva i Kasal.
MARCADOR: 4-1, 7-5, 8-8, 13-9, 15-11, 17-11, descans; 19-12, 21-14, 23-17, 26-20, 31-22, 31-26.

Carlos Viver: "Ara tenim dues setmanes per descansar i centrar-nos en el partit contra l'Anaitasuna"