Resum #LligaCatH: El Poblenou guanya a Lleida i s'acosta al Gavà

El Lleida Pardinyes no va poder amb el Poblenou Foto: Joan Vallverdú El Lleida Pardinyes no va poder amb el Poblenou

La 21a jornada va portar una relativa sorpresa amb la victòria del Sabadell al Jacme March, la pista del líder i la part alta es torna a comprimir.

El partit de la jornada se l'emporta el segon classificat:
Lleida Pardinyes 21-22 Poblenou

Partit molt interessant i molt lluitat entre dos equips que necessitaven els punts. L'equip de Marc Revuelta se'ls va emportar cap a Barcelona deixant els de Txema del Rosal en situació molt problemàtica, en la zona de descens, després de sis jornades sense guanyar.

Els lleidatans van anar en molts moments per davant, amb 11-10 al descans i després 15-13. Però la fortalesa defensiva visitant es va acabar imposant en un interessant tram final.

Manyanet 21-20 Canovelles

Com el partit anterior, va ser partit de defenses, com ho havia estat  també el de la primera volta a Canovelles (23-21). Al final els dos punts es van quedar a l'Illa Diagonal i el Manyanet surt de la zona de descens, on hi ha estat quasi tota la temporada, i agafa ànims de cara a les cinc darreres i transcendentals jornades.

Gavà 30-31 Sabadell

Un altre partit amb final dramàtic i en el qual els sabadellencs van aconseguir la seva tercera victòria consecutiva a la pista del líder, que portava 10 victòries seguides.

L'equip gavanenc va dominar tota la primera part arribant a fer-ho de 4 gols (8-4), per arribar al descans amb 17-15, però al tram final ja es veure una clara millora en els d'Isra. I a l'inici de la segona part, amb el porter Àlex "Moska" molt inspirat i amb gran efectivitat en atac, van clavar un parcial de 0-6  que els va posar clarament per davant, amb un avantatge que van mantenir fins el 25-29. Una sèrie de pèrdues dels arlequinats van permetre que el líder empatés propiciant un final dramàtic, resolt amb gol del central Miky des de l'extrem a falta de 20 segons, que va posar el 30-31 al marcador. El darrer atac local no va donar fruit.

El Sabadell va acabar guanyat per la mínima (imatge del partit Sabadell- Banyoles, www.vilas.cat)

Sant Vicenç 32-25 Sant Martí Adrianenc B

L’equip vicentí es va mostrar molt sòlid i es va treure l'espina de la derrota a la primera volta a la Verneda. D'aquesta manera els homes de Pepo Mestre se situen a quatre punts del segon lloc, però amb un partit pendent.

Coope Sant Boi 33-33 Vilamajor

L’equip d’Albert Ruart després d'una sèrie de grans partits, van ensopegar a casa quan menys s'esperava, davant un equip que té la salvació quasi impossible, però es mantenen en el seu excel·lent quart lloc.

Banyoles 32-25 Sant Cugat B

L’equip banyolí continua en ratxa i va superar el cuer i es consolida a la part mitja- alta de la taula. Els santcugatencs, per la seva part, a 10 punts del quart per la cua a falta de 10 per jugar, ho tenen pràcticament impossible per salvar-se.

Parets (5è) - Esplugues B (10è), ajornat fins dimecres 15

Els paretans intentaran treure’s l’espina clavada el passat cap de setmana a Canovelles davant un equip que lluita per evitar el descens. La defensa local ha de ser clau enfrontada a un dels equips que ha fet menys gols. A la 1a volta van guanyar els vallesans per 21-29.

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat