updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dilluns i dimecres sortejos de les categories estatals, amb canvis destacats

Aquest dilluns i dimecres els equips catalans de categoria estatal ja coneixeran els seus calendaris per a la temporada 2020-21.

La Real Federación Española de Balonmano va anunciar ahir que els pròxims dilluns dia 22 i dimecres dia 24 de juny se celebraran els sortejos de les categories estatals d'handbol.

Dilluns DHFemenina i Plata masculina

El primer sorteig serà el dilluns a les 11 hores, i serà el de Divisió d'Honor Femenina (Lliga Guerreras Iberdrola), que passa de 14 a 16 equips i canvia el sistema de competició que començarà amb dos grups de vuit equips:

Just després, a les 11:30 hores es realitzarà el de la Divisió Plata Masculina, que també s'estructurarà en dos grups amb els tres catalans i el recent ascendit Eivissa al grup A:

Dimecres Plata femenina i 1a Estatal

El dimecres a les 10 hores se celebrarà el de Divisió Plata Femenina, que seguirà estructurat en quatre grups:

A les 10:30 hores el de 1a Estatal Masculina, que comptarà amb dos nous equips catalans, Sabadell Creu Alta i Handbol Terrassa.

La data d'inici de les competicions són aquestes:

- Divisió d'Honor Femenina el 12-13 de setembre
- Divisió Plata Masculina 26-27 de setembre
- Divisió Plata Femenina 26-27 de setembre
- 1a Estatal Masculina 3-4 d'octubre

- La Lliga Sacyr Asobal començarà el dia 2 de setembre i abans el dia 29 d'agost ja s'haurà disputat el primer títol, el de la Supercopa Sacyr Asobal, entre el FC Barcelona i el Benidorm.

Entrevistes