updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els World Sports Games de Tortosa inclouen una nova modalitat: el “Fun handball”

Organitzat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya, els World Sports Games d’aquest any aterren a Tortosa i comptaran amb una competició nova, l’anomenat “Fun handball” o també conegut com l’handbol per divertir-se.

En aquesta sisena edició dels CSIT World Sports Games, que inundaran les Terres de l’Ebre d’esport i atletes d’arreu del món, s’hi podrà veure fins a un total de 25 competicions d’entre les que hi haurà aquesta nova modalitat d’handbol creada específicament per fomentar el joc en equip d’una forma més ràpida i divertida.

Serà un handbol diferent però que mantindrà l’essència de l’esport i a la vegada incorporarà noves normes: 5 jugadors per equip, jugar en camps més petits… Tot amb la voluntat què els participants puguin gaudir d’un campionat més divertit, més dinàmic i a la vegada que porti el millor fair play possible.

El “Fun handball” tindrà lloc al Pavelló Recinte Firal de Tortosa durant els dies 5 i 6 de juliol i a hores d’ara, ja compta amb un prop de 300 esportistes inscrits que seran els primers de gaudir d’una modalitat completament nova dins d’aquests jocs populars.

Vols saber millor què són els World Sport Games? Ens ho expliquen a la Fosbury

Vídeo promocional dels WSG Tortosa 2019

Entrevistes