updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dol a l'handbol català: dos morts i dos ferits a la carretera

Aquest dimarts ens hem despertat amb la tràgica notícia d'un accident a l'AP-7 entre un cotxe i un camió, que ha colpit de molt a prop el món de l'handbol català i en especial el BM Granollers on s'havien format els quatre joves de 19 anys.

Dos dels ocupants del cotxe (Martí Batallé i Xavier Pocurull) van perdre la vida, i els altres dos van resultar ferits de diferent consideració: Pau Navarro, ferit greu, va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que Óscar Oller amb lesions de menys gravetat, va ser traslladat a l'Hospital de Granollers.

Des d'aquí volem donar el nostre condol a les famílies dels joves, i desitgem tota la força del món als ferits, amb aquesta bonica imatge que el Pau Navarro va compartir a les xarxes socials fa pocs dies.

Aquí teniu la nota informativa del BM Granollers:

Comunicat del BM Granollers
Des del Club BM Granollers i la Fundació BM Granollers volem expressar les nostres més sentides condolences per la pèrdua de Martí Batallé Garcia i Xavier Pocurull Fuentes. La defunció es va produir ahir al vespre a causa d'un accident de cotxe a la AP-7. Martí Batallé era jugador del BM Granollers Júnior, i Xavier Pocurull exjugador del club.
El Club vol expressar el més sentit condol a les seves famílies i amics, amb qui compartim aquests moments de dolor juntament amb tot el món de l'handbol i l'esport.
Tota la nostra força i sentiment per a la recuperació de Pau Navarro i Óscar Oller, jugador i exjugador del club respectivament.
A causa d'aquesta tràgica notícia, el Club BM Granollers anul·la tota la seva activitat avui i demà.
Club BM Granollers i Fundació Balonmano Granollers

Entrevistes