updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Únic a la seva espècie: Jordi Molinos, 60 anys a l’Handbol Sant Just

  • Escrit per Handbol Sant Just
Tres generacions de la família Molinos rodejant a l’homenatjat Foto: H. Sant Just Tres generacions de la família Molinos rodejant a l’homenatjat

60 anys ininterromputs dedicats a la seva gran passió: l’handbol a Sant Just Desvern. 60 anys de fidelitat a un color, el groc. 60 anys ostentant tots els càrrecs a la seva estimada institució: des de fundador del club, delegat o president. Història viva de l’handbol, i de l’esport, santjustenc, català i espanyol.

Dissabte es va celebrar al Pavelló de la Bonaigua de Sant Just Desvern un més que merescut homenatge a Jordi Molinos per una trajectòria difícilment repetible al món de l’esport. Segons la Federació Catalana d’Handbol i la Real Federación Española de Balonmano el seu cas és singular: és l'única persona que s’ha deixat cos i ànima a una mateixa institució esportiva durant sis dècades consecutives.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i Palau; la vicepresidenta de la Federació Catalana de Handbol, Lydia Pena; i centenars d’amics/companys que van omplir les graderies del pavelló. L’homenatge va començar amb un partit entre l’actual equip del CH Sant Just, que milita a la Tercera Catalana, davant d’un conjunt format per ex jugadors que recentment van formar part del club.

A continuació van ser les velles glòries qui van saltar al 40x20 per reviure antigues sensacions. Jugadors que van formar part de l’entitat als anys 60, 70, 80 o 90 no van voler perdre la oportunitat d’estar al costat del "Molinos", com se’l coneix amb estima a la localitat del Baix Llobregat, en un dia tan assenyalat.

Una vida dedicada a l'Handbol Sant Just

Una vegada finalitzats els partits va venir el moment més emotiu de la jornada, on se li va lliurar una placa de reconeixement a tota una vida dedicada al CH Sant Just i, com la gran figura que és, es va retirar la seva samarreta. Als diferents parlaments van destacar el que és conegut per tothom: el seu lideratge, fidelitat i dedicació. A més a més de desvetllar-se innumerables anècdotes degut a la seva llarga trajectòria, s’ha conegut la seva contribució decisiva a la pràctica de l’esport a Sant Just, en promoure la construcció de la primera pista per a la pràctica esportiva al municipi.

L’homenatjat va agrair l'homenatge amb aquestes paraules:M’heu enganyat com un borinot: jo no m’ensumava res de tot aquest enrenou! Parlant seriosament, 60 anys semblen molts, però a mi se m’han passat en un tres i no res. Durant aquests seixanta anys les he vist de tots colors, però em quedo amb el fet de que pel club han passat milers de persones, el que suposa que tinc milers d’amics. Gràcies de tot cor.

Entrevistes