updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Una exposició fotogràfica commemora els 55 anys de l'Handbol Berga

Una de les fotografies de la mostra Fotos: www.aquibergueda.cat Una de les fotografies de la mostra

Una exposició de fotografies antigues de l'Handbol Berga busca rememorar els anys daurats del club verd i vermell, i engrescar a la gent a fer créixer el club.

Sota el nom de "Verd i vermell també vol dir Handbol Berga", l’Espai d’Art La Duana exposa més d'una quarantena de fotografies que repassen els 55 anys de vida d'handbol a la ciutat de Berga, des del 1962. Una exposició que es podrà visitar fins al 22 de febrer.

Tal com explica a a Aquí Berguedà l'actual president del club, Marc Pons, la mostra repassa la història d'un club que va ser “puntal de l’esport català, amb l’equip masculí jugant a nacional i un femení als campionats d’Espanya”.

Gràcies a aquesta mostra s'han pogut recuperar les imatges més antigues, amb els arxius cedits pel president de la Penya Blau i Grana de Berga, Josep Aranda, històricament lligat al club d'handbol. La nova junta porta mig any recopilant fotografies, ja que com explica Pons el club no té arxiu fotogràfic, però expliquen que tenen constància que "n’hi ha moltes a l’arxiu comarcal" i les volen aconseguir.

Entrevistes