updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'handbol català arriba a la TV en directe a través de La Xarxa

Un acord entre la Federació Catalana d'Handbol i La Xarxa permetrà l'emissió de partits a través dels canals locals i Movistar+.

Aquesta temporada ja es podrà gaudir de l'handbol en directe des les televisions locals de Catalunya i al canal 159 de Movistar+. L'acord entre La Xarxa i la Federació Catalana d'Handbol (FCH) permetrà que el nostre disposi d'una finestra televisiva estable d'abast nacional els diumenges a la tarda, de 18h a 20h, amb la col·laboració dels canals de proximitat. Així, a partir del diumenge 1 d'octubre està previst que les retransmissions en directe dels partits corresponents a la Divisió d'Honor Plata femenina i la Primera Divisió Estatal Masculina.

Pel que fa a la plata femenina s'oferiran els partits del grup C, on hi ha els equips catalans (que en són 8 dels 14 en total). En el cas de la Primera Estatal Masculina, es retransmetran els del grup D, format íntegrament per equips catalans, 16 en total. Aquest pas endavant en la difusió i promoció de l'handbol s'assoleix després de l'acord que han subscrit aquest dijous el president de la FCH, Jaume Fort, i el conseller delegat de La Xarxa Audiovisual Local, Francesc Pena.

Els partits es podran seguir en directe per les televisions locals, el canal 159 de MoviStar+ i en ‘streaming’ a laxarxa.cat.
I per xarxes socials, amb l’etiqueta #HandbolEnJoc

Entrevistes