updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Handbol a 11 aquest dissabte a l'Olímpic de Terrassa

Aquest dissabte l'Olímpic de Terrassa viurà un partit molt especial entre els dos equips de la ciutat, l'Handbol Terrassa i l'Handbol Ègara. I és que no es jugarà a cobert sinó a l'Olímpic egarenc i en la modalitat d'handbol a 11.

El partit es jugarà aquest dissabte 13 de maig, a les 10h, a l’Estadi Olímpic Municipal de Terrassa, i dins del marc de la Fira Modernista. En aquest partit la vestimenta dels jugadors serà diferent de la que utilitzen l’Handbol Terrassa i l’Handbol Ègara en les respectives competicions, com es pot veure al cartell de promoció, un gest de complicitat a la fira modernista.

Una ocasió única per veure en directe un esport que fa molts anys que no es juga i que no pot deixar escapar cap amant de l’handbol vallesà. Per amenitzar la festa hi haurà jocs inflables, cedits per la Federació Catalana d’Handbol, i servei de bar.

L'origen de l'handbol actual

Cal recordar que l'handbol a 11 és l'orígen de l’handbol actual, abans de modernitzar-se i passar-se a disputar a cobert i entre equips de set jugadors. Fins i tot va arribar a ser olímpic als Jocs Olímpic de Berlin 1936, els organitzats per l'Alemanya nazi:

Entrevistes