updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Set catalans i set blaugrana buscaran el bitllet olímpic per Londres 2012

Aquest divendres comença a Alacant el preolímpic que haurà de superar la selecció espanyola si no vol fallar a l’esperada cita dels Jocs Olímpics de Londres 2012. I la fase que haurà de superar serà sorprenentment forta. Dues places olímpiques en joc per quatre equips: les potents seleccions de Sèrbia i Polònia, la teòricament més dèbil, Algèria, i l’amfitriona, Espanya.

El combinat dirigit per Valero Rivera es presenta a la cita amb novetats importants. Les baixes de tres pesos pesants com són Juanín, Iker Romero o Alberto Entrerríos, que deixen lloc a jugadors més joves com són Antonio García, Mikel Agirrezabalaga i Valero Rivera Folch. L’altre canvi respecte al darrer europeu és la baixa del lesionat Roberto García Parrondo, pel blaugrana Albert Rocas.

Cal destacar la gran quantitat de jugadors catalans que s’emporta Valero Rivera per una cita tan crucial per la selecció estatal. Fins a set jugadors de casa nostra:

Albert Rocas (extrem dret) Barça Intersport
Víctor Tomàs (extrem dret) Barça Intersport
Cristian Ugalde (extrem esquerre) Barça Intersport
Valero Rivera Folch (extrem esquerre) HBC Nantes (França)
Joan Cañellas (central) BM Alético de Madrid
Viran Morros (defensa) Barça Intersport
Antonio García (lateral esquerre) Reale Ademar León

D’aquests, com es veu, n’hi ha quatre del Barça, als quals se sumen els centrals Dani Sarmiento i Raul Entrerríos, i el lateral Mikel Agirrezabalaga, per fer també un total de set blaugrana.

Consulta la llista completa

A la part tècnica, al costat de Valero Rivera, hi haurà com és habitual vells coneguts com Fernando Barbeito i Manuel Montoya, i el preparador físic del Barça, Paco Seirulo a la preparació física.

Calendari del Preolímpic - Alacant 2012

Divendres 6 d’abril
17,30 Polònia - Algèria
20,15h Espanya - Sèrbia en directe per TELEDEPORTE

Dissabte 7 d’abril
17,30h Sèrbia - Polònia
20,15h Algèria - Espanya en directe per TELEDEPORTE

Diumenge 8 d’abril
17,30h Sèrbia - Algèria
20,15h Espanya - Polònia en directe per TELEDEPORTE

Entrevistes