updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'europeu dels jugadors catalans, que han acabat quarts amb l'equip estatal

La selecció estatal, amb quatre catalans i dirigits per Valero Rivera, ha acabat finalment fora de les medalles en caure contra Croàcia 31 a 27 en el partit pel tercer i quart lloc. Per la seva banda, a la final, l’encert de l’espectacular exblaugrana Mikkel Hansen, amb 9 gols, ha comandat a Dinamarca aconseguint conquerir Sèrbia.

L’europeu dels quatre catalans a l'equip estatal:
Tres bons golejadors i el millor defensa!

Joan Cañellas (BM Atlètico de Madrid) ha acabat el torneig com a màxim golejador de l’equip estatal, juntament amb l’exblaugrana Iker Romero, amb 26 gols en 8 partits. Vital en partits com el triomf contra Croàcia que donava el passi a semifinals, amb una mica menys de protagonisme i encert en els partits decisius.

Cristian Ugalde (Barça Intersport) ha destacat per la seva gran efectivitat, amb 18 gols de 25 llançaments. És el segon jugador de la selecció amb més minuts jugats. Protagonista per la jugada polèmica del possible penal en la jugada decisiva a les semifinals contra la campiona Dinamarca.

Víctor Tomàs (Barça Intersport), tot i algunes molèsties físiques, ha acabat l’europeu amb 21 gols de 31 llançaments, i una gran aportació tant des de la posició d’extrem dret com en els seus elèctrics contraatacs.

Viran Morros (Barça Intersport) s’ha assentat al centre de la defensa, i ha estat nombrat millor defensor de l'Europeu. Ha jugat més minuts que molts altres jugadors, sent exclòs només dues vegades i inclús aconseguint marcar dos gols.

 

També volem destacar que Albert Rocas (Barça Intersport) va viatjar a Sèrbia –per precaució degut a les molèsties de Roberto García Parrondo i Víctor Tomàs– tot i que finalment no va ser inscrit.

 

Entrevistes