updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Entrevista amb Albert Pedrol de RAC1, al Jim&Vic Handball Show

  • Escrit per Jim&Vic Handball Show

Ja tenim aquí el catorzè episodi de la temporada del Jim&Vic Handball Show amb una entrevista amb Albert Pedrol, el millor periodista esportiu de RAC1.

Com es tria la informació d'handbol que apareix en un mitjà generalista d'abast nacional? Com viu l'aficionat culer estàndard, aquell que no és seguidor habitual de l'handbol, els èxits de la secció? Aprofitem l'entrevista amb Albert Pedrol perquè ens aporti la seva anàlisi periodística sobre l'handbol des d'una visió de fora del nostre entorn.

A més a més, continuem parlant de Dani Fernández, que no para de petar-ho a la Bundesliga. Ja ho comentàvem a xarxes la setmana passada, però és que cal insistir-hi després de ser l'heroi del partit en l'última jornada de Bundesliga davant un rival directe.

Les competicions entren en el moment decisiu: ja coneixem qui lluitarà per la permanència a Plata masculina, mentre que a la femenina OAR ho té molt ben encarat. Sobre la Champions, estem a l'espera que comencin les eliminatòries: per cert, Bucarest compta amb tres clubs diferents classificats pels 'playoff' de l'EHF Champions League, una mateixa ciutat amb tres equips candidats al màxim títol, brutal!

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Entrevistes