updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Neix, amb ambició, un nou club de platja: el Beach Handball Barcelona

El món de l'handbol platja veu com neix un nou club a la capital catalana amb ganes de trepitjar fort aquest estiu: el nou Beach Handball Barcelona.

Aquesta nova entitat de platja neix després de la unió de forces entre Harresi Kaigan, Pastelitos Beach i Valonmano con V i pretén ser un equip capdavanter tant a nivell català com en l'Arena Tour nacional. Va ser després de moltes hores de reunions, converses i sinergies, quan el club va anunciar fa pocs dies el seu nou projecte i el seu desig de continuar creixent i millorant.

El Beach Handball Barcelona es constitueix com un nou club d'handbol platja, gràcies a l'acord entre Harresi Kaigan, Pastelitos Beach i Valonmano con V "amb la clara intenció de continuar treballant per i amb a l'handbol platja".

"El #BHBarcelona es presenta com un club esportiu, social i de la gent. Una entitat fonamentada en la igualtat, en la paritat i, sobretot, en la transparència. Amb uns valors ferms basats en el joc net, l'esportivitat, el companyerisme i el respecte".

Aquesta nova entitat està presidida per Adrián Segura amb Albert Pérez com a vicepresident i amb components en la directiva com Pere Veciana, Quim Lozano, Núria Giró, Núria Gutiérrez i Xavi Vegas. Durant els pròxims mesos donaran a conèixer els entrenadors i entrenadores així com els jugadors/es, l'equip de comunicació, logística…

Entrevistes