updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit de la Maresme Week de Base disputada per primer cop a Calella i Caldes d'Estrac

Foto de família amb tots els premiats Foto: Maresmeweek Foto de família amb tots els premiats

Gran èxit del torneig de base de la 4a Maresme Week, que va créixer en tots els sentits sent enguany el "1r Open de Base Calella&Caldes".

I és que aquest 2017 ha estat el primer any que per organitzar aquest torneig de base han ajuntat foces el Club Handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac i el CHP Calella, i el resultat ha estat més que satisfactori. Un total de 45 equips, amb més de 400 esportistes (de 8 a 16 anys) i més d’un miler d’assistents van omplir aquest dissabte la Platja dels tres Micos de Caldes d’Estrac.

Va ser en la jornada de finals de l’exitós 4t Torneig de Base Maresme Week d’handbol platja, que el divendres havia començat a Calella amb les primeres dues jornades de la competició en quatre de les cinc categories que es disputaven.

Tot i la pluja intermitent que va caure al llarg del dia, el torneig que comptava amb quatre pistes de joc no es va haver d’aturar en cap moment i va poder acabar a l’hora prevista sense ajornaments i amb una gran expectació fins el moment de les finals. Recordem que la setmana anterior, al mateix escenari, s’havia viscut el torneig absolut Maresme Week.

Els campions del Torneig Base Maresme Week 2017 van ser els següents:

– Benjamí: HP Midgard

– Aleví: HP Midgard. Finalista: Hp Midgard A1.

– Infantil Femení: ARHS (La Roca). Finalista: Canovelles groc.

– Infantil masculí: Harresi Kaigan Manda. Finalista: HP Mdigard.

– Infantil Femení: Las Chicas de Berni. Finalista: Harresi Kaigan.

– Cadet Masculí: HP Granollers 1. Finalista: ARHS.

Tot i que és inevitable destacar els campions i finalistes que van protagonitzar unes finals realment espectaculars, com sempre diuen al llarg d'aquest torneig, el realment important és que els més petits gaudeixin de l’handbol platja. I no ens queda cap mena de dubte que va ser així.

L’entrega de premis que clausurava la Maresme Week 2017 va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de Caldes d’Estrac, sr. Joan Baró, així com els regidors d’esports David Salvà i de Turisme Óscar Baró. També va ser present al torneig el regidor d’esports de Sant Andreu de Llavaneres, sr. Emili Minguell. Recordem que la Maresme Week ha estat organitzada un any més pel Club Handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac, en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Handbol.

Entrevistes