updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La selecció espanyola femenina campiona del món d'handbol platja

Ivet Musons celebrant el gol decisiu Captura: Youtube Ivet Musons celebrant el gol decisiu

La selecció estatal femenina d'handbol platja, dirigida pel català Dani Lara, ha aixecat el seu primer títol mundial aquest diumenge a Budapest. Les anomenades "Guerreras de la Arena" –amb la participació destacada d'Ivet Musons i Sílvia Lladró– han superat Brasil en una final decidida als shoot-out.

La final no ha començat gens bé pels interessos de la “Guerreras”, ja que la primera part del partit ha tingut color carioca de principi a fi. Les brasileres han guanyat per un clar 18-8 sense donar massa opció a una selecció espanyola que ha comès moltes errades.

Però la a represa l’equip espanyol ha començat molt millor i s'ha posat 2-6 per davant, després d’Aquest golàs d’Ivet Musons que ha jugat tot el partit d'especialista (de “peto”).

Però les brasileres han reaccionat empatant a 8 a l’equador de la part. Però una nova estirada de les de Dani Lara les ha posat 8-14, i les brasileres, que han vist com Sílvia Lladró aturava un penal clau, ja no han pogut tornar a remuntar (12-16 final).

Als shoot-out decisius, Espanya no ha fallat res, mentre que Brasil ha errat el tercer i el quart, amb el que en la quarta ronda el gol simple d’Ivet Musons ha desfermat l’alegria entre l’equip espanyol.

Vídeo sencer de la Final

Dani Lara, primer per la dreta, celebrant el passi a la final

La selecció masculina 5a i Hagi millor defensor

La selecció masculina –on hi tenim al maresmenc Hagi Touré del CHP Calella Alkopops– va quedar-se fora de les semifinals, però després ha aconseguit una meritòria cinquena plaça superant Ucraïna en el darrer matx. A més Touré va ser distingit com a millor defensor del Mundial.

Entrevistes