updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Un atractiu torneig base tanca la 3a Maresme Week d’handbol platja

  • Escrit per MaresmeWeek
Gran ambient a la final cadet masculí Foto: Maresme Week Gran ambient a la final cadet masculí

Una vintena d’equips de base d’handbol platja de Catalunya van citar-se aquest dissabte a Caldes d’Estrac per disputar el 3r Torneig de Base Maresme Week.

Els Red Devils de la Llagosta en categoria cadet, ARHS IF en cadet-infantil femení, ARHS en Infantil Masculí, i els X-Boys de La Roca en Benjamí-Aleví, van ser els guanyadors de les quatre categories. En definitiva un gran dissabte d’esport, diversió i bon rotllo, que va demostrar que la base de l’handbol platja puja amb molt de nivell i entusiasme.

Tot i la coincidència amb dos tornejos més de base en el mateix cap de setmana, la Maresme Week va aconseguir mantenir el gran nivell de joc i participació del passat 2015. Amb molts equips del Vallès, el Maresme, el Baix Llobregat i Lleida, el torneig va començar de bon matí i va viure l’entrega de premis a les vuit del vespre just després de les emocionants quatre finals. Una entrega de copes que va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de Caldes d’Estrac, Joan Baró; el regidor d’esports de Caldes, David Salvà, i el regidor d’esports de Sant Andreu de Llavaneres, Emili Minguell.Amb aquest segon torneig en una setmana es dóna per conclosa amb un balanç molt positiu aquesta 3a edició de la Maresme Week, que el passat cap de setmana va viure el Torneig Absolut i durant la setmana ha acollit entrenaments d’handbol platja i ha rebut la visita d’un campus d’estiu d’handbol. Queda clar que la Maresme Week queda totalment consolidada a la Platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac, que per segon any es reivindica com un espai immillorable.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Club Handbol Llavaneres Maresme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, i el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i l’Ajuntament de Mataró, i tot l’equip de voluntaris que han fet possible un any més aquesta “Week” d’handbol platja a les platges del Maresme. Fins el 2017!

Entrevistes