updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Doble èxit de l'ARHS a l'Estatal d'handbol platja

Els dos títols Juvenils vénen de Roquetas cap a Catalunya: el femení per l'ARHS i el masculí pel Harresi Kaigan Devils. I gran plata absoluta de l'ARHS femení

L'equip femení de l'ARHS La Roca va brillar a Roquetas de Mar, emportant-se –amb el mateix equip– el campionat juvenil femení i la plata absoluta femenina. Un gran èxit per un equip que la setmana anterior ja s'havia alçat amb el títol català a Caldes d'Estrac. Un grup que cada dia que passa deixa més clar un gran present i un futur més que prometedor.

El gran campionat del conjunt també va quedar reflectit als premis individuals amb Agnès Ribas (ala dreta), Sara Galamba (especialista), Marina Fradera (pivot) premiades en categoria absoluta i juvenil, més Remei Prat (defensa) en juvenil.

L'altre equip català que va brillar amb llum pròpia va ser el Harresi Kaigan Devils Juvenil Masculí, que va aconseguir l'or en la seva categoria. El conjunt català va tenir fins a tres jugadors a l'equip ideal del campionat: Ferran Cisneros (especialista), Pau Olivera (ala esquerra) i Aleix Martínez (defensor).

En categoria Juvenil femení també el Harresi Kaigan va fer un gran campionat arribant a semifinals però en perdre-les va quedar-se sense medalla perdent el bronze sense poder-lo disputar. La seva portera, Olga Moliner, també va ser destacada com a millor portera de l'Estatal.

Sense sort en categoria absoluta masculina

En categoria absoluta masculina, no hi va haver gaire sort. El millor equip català va ser el Plan-B de la Roca que va arribar als Quarts de final, caient contra el campió CBP Málaga als shoot-outs. Un gran paper per un conjunt jove i amb projecció.

De la resta de participants, cal destacar que el campió català CHP Calella Alkopops va arribar als vuitens de final, el mateix resultat que el campió del Tour Català, l'Handbol Platja Granollers.

Entrevistes