updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

CocoLoco i ARHS campions de la Fase Final del Campionat català

  • Escrit per Organització Torneig / CatH

Gran èxit per l’handbol platja amb la Fase Final del III Campionat de Catalunya celebrada a les instal·lacions del Beach Sports Club Lloret, amb CocoLoco i ARHS Cadet com a campions de les categories absolutes masculina i femenina. L'ARHS Cadet femení també va guanyar en base femenina, mentre que el'Handbol Platja Granollers va ser el guanyador en base masculina.

Un total de 48 equips es van reunir el cap de setmana a Lloret de Mar per disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya d’Handbol Platja 2013 on es va poder veure l’evolució de l’handbol platja a Catalunya, on destaquen la gran feina amb la base del CHP Granollers i d’ARHS, que novament nodreixen la competició i l’alt nivell de formació dels seus jugadors.A nivell de categories base, cal destacar l’equip ARHS Cadet femení que s’ha proclamat campió a la seva categoria Base Femenina i també campió a la d’Absoluta Femenina. Un equip on es valora el treball col·lectiu de les noies dirigides per Sergi Pont i on destaca Sara Ortega, guanyadora del premi a millor jugadora de categoria Base Femenina.

En Base Masculina, HP Granollers s’ha proclamat campió després de guanyar tots els seus partits de la competició. Tots els de la Final Round a Shoot Out, el que reflecteix la igualtat que existeix en aquesta categoria que cada any va guanyant més participants.

A la final de la categoria d’Absoluta femenina va destacar la participació de les petites d’ARHS, que després d’eliminar al campió Movit HP Granollers a semifinals, van sortir victorioses del Shoot Out contra The Corbi Team per proclamar-se campiones.

El Movit superat per un CocoLoco "matagegants"

La final de la categoria Absoluta Masculina va ser entre Movit HP Granollers, que ha participat a la final en les tres edicions del Campionat de Catalunya en aquest format, i CoCoLoCo Team que s’estrenava després d’eliminar a semifinals al dos vegades campió de Catalunya i campió d’Espanya de l’any passat, CHP Calella Cadena Movitel després d’un Shoot Out molt ajustat.

Molt efectius en atac, amb un gran joc amb Francesc Asencio de pivot i màxim golejador del partit amb 16 punts, el CoCoLoCo Team va agafar distància a la primera part on Movit HP Granollers no va poder-hi fer res. A la segona, persistia la intensitat i efectivitat ofensiva del CoCoLoCo Team contrastada amb 3 atacs seguits amb gols de gir d’Albert Romea que apropava a Movit HP Granollers al marcador. Últims atacs puntuats per Xavi Pes que junt a les parades de Pau Puget van donar la victòria que proclama a CoCoLoCo Team nou campió de Catalunya d’Handbol Platja.

BASE FEMENINA

1 ARHS Cadet
2 HP Granollers Base
3 CHLSM Sorra
Millor Jugadora: Sara Ortega (ARHS Cadet)

BASE MASCULINA

1 HP Granollers
2 Starbaix Toyota Gavathinaikos
3 Calentano Beach Club
Millor Jugador: Aleix Gomez (Calentano Beach Club)

ABSOLUTA FEMENINA

1 ARHS Cadet
2 The Corbi Team
3 Movit HP Granollers
Millor Jugadora: Mariama Jallow (The Corbi Team)

ABSOLUTA MASCULINA

1 CoCoLoCo Team
2 Movit HP Granollers
3 The Corbi Team
Millor Jugador: Victor Montoya (The Corbi Team)

Entrevistes