updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La selecció de Viver invicta a semis de #Tarragona2018

La selecció de Viver invicta a semis de #Tarragona2018 Fotos: RFEBM

Dissabte va començar la competició d'handbol als Jocs Mediterranis de Tarrragona. N'hem fet seguiment de la fase de grups que ha portat la selecció espanyola entrada per Carlos Viver a semifinals com a primera de grup.

Dia 1: Triomf clar davant Eslovènia (29-17)

Les de Carlos Viver han dominat el partit a excepció dels primer minuts, al descans ja guanyaven 12-9 i han acabat guanyant a plaer 29-17. La part més negativa, la fluixa presència de públic al renovat pavelló del CE Vendrell d'hoquei.

Pel que fa a les jugadores catalanes, cal destacar que Judith Sans i Ivet Musons han fet dos gols cadascuna.

Recordem que la selecció espanyola juga al Grup A amb Eslovènia, Grècia, Itàlia i Portugal, mentre que al Grup B hi ha Montenegro, Sèrbia, Turquia, Macedònia i Egipte.

Dia 2: Golejada davant Grècia (27-12)

Com era d'esperar, la selecció espanyola femenina va golejar a la grega. Va destacar el partit d'Andrea de la Torre a la porteria. Pel que fa a les altres catalanes, només va marcar Ivet Musons , que va fer 3 gols, en un matx dominat des de l'inici i que pràcticament classifica a les de Viver per les semifinals.

Dia 3: Portugal tampoc pot plantar cara (32-15)

Partit dominat des de l'inici amb claredat per la selecció espanyola, que al descans ja havia sentenciat (18-6). De la representació catalana cal destacar els 3 gols de Musons i 1 gol de Judith Sans.

Dia 4: Quart triomf, però amb mala notícia (28-21)

La selecció estatal ha tancat la fase de grups com a primera classificada després de guanyar a una Itàlia que ha plantat cara. Tot i això, s'ha hagut de lamentar la lesió d'Ivet Musons al genoll que ha marxat de la pista en llitera (aquest divendres està previst que li facin una ressonància per conèixer l'abast de la lesió). Des d'aquí li desitgem molts ànims.

Divendres: SEMIFINALS (Campclar)

17:30h : SF1 : Montenegro - Eslovènia (Estadístiques directe)

20:00h : SF2 : Espanya - Macedònia (Estadístiques directe)


Notícia PRÈVIA als Jocs de Tarragona 2018

Entrevistes