updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Quatre catalanes als Jocs Mediterranis, amb De la Torre i Boada de novetats

Quatre catalanes als Jocs Mediterranis, amb De la Torre i Boada de novetats Fotos: Clubs

Carlos Viver ha anunciat aquest dilluns la llista de convocades per als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, amb un total de quatre jugadores catalanes.

Després de certificar la primer aplaça del Grup 6 classificatori pel Campionat d'Europa de França 2018, Carlos Viver ha donat a conèixer la llista de convocades per la selecció espanyola per disputar els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona, que es disputaran del 22 de juny a l'1 de juliol:

Recorda que fa unes setmanes vam conèixer la llista de la selecció masculina amb 6 catalans, aquí en tens la notícia

Andrea De la Torre i Emma Boada, novetats a la llista de Viver

Les dues grans novetats pel que fa a les jugadores de casa nostra són la presència de la portera Andrea de la Torre (que ja va ser present a la selecció absoluta B) i de la central Emma Boada (Rincón Fertilidad Málaga). També hi seran dues jugadores ja més habituals com són la pivot asconenca Judith Sans (que torna al Bera Bera després de mitja temporada a Dinamarca) i la lateral Ivet Musons (que ha renovat una temporada més amb l'Elx Mustang).

Vídeo amb declaracions d'Emma Boada @SportFemMalaga

Llista de convocades per als Jocs Mediterranis

PORTERIA | Mercedes Castellanos (Super Amara Bera Bera), Andrea de la Torre (KH-7 Granollers)

CENTRAL | Alicia Fernández (HCM Ramnicu Valcea), Emma Boada (Rincón Fertilidad Málaga)

LATERAL DRET | Almudena Rodríguez (CSM Bistrita), María Prieto (Aula Alimentos Valladolid)

LATERAL ESQUERRE | Carmen Campos (ANTS:BFIT MuchoTicket Santa Eularia), Lara González (Team Esbjerg), Ivet Musons (Elche Mustang)

EXTREM DRET | Maitane Etxeberria (Super Amara Bera Bera), Paula Valdivia (Hotel Gran Bilbao Prosetecnisa Zuazo)

EXTREM ESQUERRE | Jénnifer Gutiérrez (Mecalia Atlético Guardés), Amaia González de Garibay (Hotel Gran Bilbao Prosetecnisa Zuazo)

PIVOT | Paula García (Rincón Fertilidad Málaga), Ainhoa Hernández (Hotel Gran Bilbao Prosetecnisa Zuazo), Judith Sans (Midtjylland) 

La llista del tècnic vallesà compta amb 8 novetats respecte a la darrera convocatòria oficial, destacant el debut ja comentat d'Emma Boada i el de Carmen Campos (fins ara al Puchi) amb l'Estatal absoluta. La selecció espanyola jugarà al Grup A amb Eslovènia, Grècia, Itàlia i Portugal.

Més informació al web de Tarragona 2018

Entrevistes