updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Ivet Musons: “No descarto intentar jugar a l’estranger”

Debutar en un mundial i fer-ho amb la solvència amb que ho ha fet la quirzetenca Ivet Musons està a l’abast de poca gent. Parlem amb ella després d'haver aterrat de terres alemanyes, on van caure als vuitens de final davant de la totpoderosa Noruega.

La primera pregunta és senzilla: T'imaginaves fa un any quan veies l’europeu que podries ser en un Mundial?

Doncs la veritat que ho veia a anys llum arribar algun dia a jugar amb la selecció, i més un Mundial. Ha estat tota una sorpresa.

Quina valoració fas de com us ha anat el Mundial? I a nivell personal?

La valoració és molt positiva hem jugat contra grans seleccions i hem plantat cara durant tots els partits. Encara queda polir molts detalls de cara a pròximes concentracions i partits. A nivell personal fins i tot m'he quedat sorpresa jo. He tingut bastants minuts dintre del que m’esperava, els quals he aprofitat al màxim. Estic molt contenta.

Què és el més destacat o diferent de la feina de Carlos Viver i el seu equip?

Doncs defensivament puc destacar la profunditat amb la que defensem i ofensivament el joc ràpid.

Tot i no jugar a un equip punter, jugant a Elx has aconseguit unes xifres de gols espectaculars i l’èxit de ser seleccionada. Quina ha estat la clau per assolir-ho?

Penso que la base és treballar molt al club i mantenir una constància. Estic a un club formatiu, ple de gent jove amb ganes de seguir aprenent i crec que aquesta ha estat la clau.

Veus més a prop fer el salt a un equip gran?

Està clar que després del Mundial espero que se m'obrin algunes portes i no descarto intentar jugar a l’estranger.

A nivell internacional ja has aconseguit grans èxits amb la selecció estatal d’handbol platja. Tens previst seguir jugant en les dues disciplines?

De moment encara no m'he replantejat res del tema. Es evident que és complicat compaginar les dues modalitats ja que l'handbol platja només es concentra a l’estiu, i és quan es necessita un descans per afrontar la següent temporada. Així que, de moment, no ho tinc clar.

Ja per acabar, i ara que ja no hi sou, t’atreveixes a dir-nos seran els dos finalistes?

Com a campiona Noruega i subcampiona França.

Moltes gràcies i fins la pròxima, a recuperar-se!

Moltes gràcies.

El balanç estadístic del debut de Musons

La quirzetenca Ivet Musons (Elx Mustang) va debutar fa pocs mesos la selecció espanyola i va convèncer a Carlos Viver per anar a aquesta gran cita. Els seus números han estat aquests:


6 partits jugats
15 gols de 25 llançaments (60%)
2/4 des dels 7m

Alguns dels gols de Musons

Entrevistes