updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Carlos Viver presentat com nou seleccionador femení espanyol

Carlos Viver presentat com nou seleccionador femení espanyol Foto: RFEBM

Aquest dijous s'ha fet oficial el nomenament del nou seleccionador de la selecció espanyola femenina, de les "Guerreras", en la figura de Carlos Viver.

D'aquesta manera s'ha fet oficial el que ja havien avançat diferents mitjans, i és l'acceptació d'aquest repte per part de l'actual tècnic del Fraikin BM Granollers, i que abans havia estat l'entrenador que havia assolit l'ascens a la màxima categoria amb el femení del mateix club. Viver ha estat presentat pel mateix president de la RFEBM, Francisco Blázquez, que també ha fet públic que Jorge Dueñas portarà la selecció júnior.

En el seu primer acte, Carlos Viver ha ecplicat que la il·lusió és el que l'ha mogut a acceptar aquest càrrec: "Desde la llamada del presidente Blázquez no tuve ninguna duda, todo ha sido muy sencillo y agradezco que tanto él como su equipo hayan pensado que soy la persona adecuada para llevar las riendas de la selección. Cojo un equipo que ha marcado una época, un tren que va en marcha y al cual espero poder dar un nuevo empujón”. 
 


Per acabar, Viver ha fet pública la seva primera convocatoria pels dos compromisos amistosos que jugaran a Rumanía el 17 i 19 de marzo, de la que destaquen la presència de tres catalanes, les pivots Judith Sans i Kaba Gassama, i la lateral Anna Manaut.
 
La llista és la següent: Silvia Navarro (Rocasa Gran Canaria ACE) i Mercedes Castellanos (Prosetecnisa Zuazo) a la porteria; Macarena Aguilar (Thüringer HC) i Alicia Fernández (Super Amara Bera Bera) centrals; Nerea Pena (FTC Rail Cargo), Lara González (Team Esbjerg), Mireya González (ERD HC), Anna Manaut (ESB Besancon) i Alexandrina Cabral (Rostov-Don) primeres línies; Carmen Martín (CSM Bucuresti) i Maitane Etxeberría (Super Amara Bera Bera) extrem dret; Amaia González de Garibay (Aula Cultural Valladolid) i Laura Hernández (Elche Mustang) extrem esquerre; Elisabet Chávez (CIF Fleury), Kaba Gassama (KH-7 Granollers) i Judith Sans (Super Amara Bera Bera) de pivots.
 
 
 

Entrevistes