updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Final del Mundial femení 2021 serà al Nou Palau Blaugrana

El renovat Palau Blaugrana, escenari de la final Foto: FCBarcelona.cat El renovat Palau Blaugrana, escenari de la final

Dissabte al migdia vam conèixer el veredicte de l'IHF que va atorgar l'organització del Mundial Femení 2021 a la "candidatura mediterrània", de Catalunya i Castelló.

Aquest XXV Campionat del Món d'Handbol femení es disputarà del 2 al 19 de desembre de 2021 a Catalunya i Castelló, sota l'organització del comitè organitzador, impulsat per Granollers i la RFEBM. Les sis seus seran concretament Granollers, Castelló, Tarragona, Lleida, Badalona i Barcelona.

Tot i que s'havia apuntat que la final podria ser a Badalona, finalment ja s'ha anunciat –fonts de l'organització i el mateix FC Barcelona– que aquesta gran final (i una de les semifinals) seran al Nou Palau Blaugrana. Des del club barcelonista s'anuncia que aquesta nova instal·lació per 12.000 espectadors estaria acabada durant la temporada 2019-20. La capital catalana per tant acollirà aquesta gran cita que posarà Catalunya al centre del Món de l'handbol només 8 anys després del Mundial masculí que llavors va viure la seva final al Palau Sant Jordi.


Així serà el Nou Palau Blaugrana/ This is the... por fcbarcelona

 

Les 6 seus de la "Candidatura Mediterrània"

- Link amb el dossier de la candidatura: "She Loves Handball"

Granollers

Tarragona

Lleida

Castelló

Badalona

Barcelona

Entrevistes