updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Kaba Gassama i Nuria Giró, novetats amb l'Estatal júnior femenina

La pivot Gassama i l'extrem Giró Fotos: Xavier Solanas @xsolanas | BMG La pivot Gassama i l'extrem Giró

Dues jugadores catalanes i del BM Granollers seran les principals novetats en la segona convocatòria de l'any de la selecció estatal Júnior. Es tracta de Núria Giró i Kaba Gassama.

En total aquest cop seran cinc les catalanes seleccionades amb la selecció estatal júnior que es concentrarà a Guadalajara del 7 a l'11 de febrer. Les nostres representants per tant, seran Mireia Torras, Kaba Gassama i Núria Giró (KH7 BM Granollers-Granollers Atlètic), Eli Cesareo (Handbol Sant Vicenç), Aida Viloria (Fleury Loiret Handball). Respecte a la passada convocatòria no hi és Silvia Ausàs (Alcobendas).

Recordem que la selecció espanyola júnior, dirigida per Sagrario Santana, es prepara per encarar amb les millors condicions la fase de classificació pel Campionat del Món Júnior de Rússia, que disputaran del 18 al 20 de març a Polònia, contra l’equip amfitrió, Turquia i Eslovàquia.

Núria Giró

La ràpida extrem esquerre del Granollers Atlètic, del 1996, és també la màxima golejadora del seu equip a Divisió de Plata (91 gols en 15 partits). Aquest gener ha debutat amb el primer equip, marcant un gol a Gran Canària.

Kaba Gassama

La pivot, nascuda el 1997, alterna els partit del Granollers Atlètic i del primer equip del KH7 Granollers. El 2014 ja va debutar amb el primer equip granollerí.

Mireia Torras

Formada a l'OAR Gràcia va ser una de les artífexs de l'ascens de l'equip sabadellenc a Divisió de Plata Femenina i posteriorment va contribuir a assolir-ne la permanència. Aquesta temporada ha fitxat pel KH7 BM Granollers de José Luis Villanueva. En la passada convocatòria, finalment no hi va poder assistir per lesió.

Eli Cesareo

Jugadora encara juvenil de l'Handbol Sant Vicenç, la seva extraordinària actuació al campionat estatal per autonomies, on s'ha proclamat subcampiona amb Catalunya portant-ne el pes ofensiu, no ha passat desapercebuda rebent el premi d'aquesta convocatòria.Aida Viloria

Formada a l'Amposta, i havent passat per l'Handbol Sant Vicenç, va cridar l'atenció del Fleury francès que la va fitxar pel seu segon equip sent encara juvenil. Comparteix vestidor amb jugadores internacionals absolutes com Shandi Cabral, Marta López, Eli Chavez o la portera Darly Zoqby de Paula.

Entrevistes