updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Amposta perd una bona opció per trencar la mala ratxa

  • Escrit per HANDBOL AMPOSTA

L'Amposta tenia una bona oportunitat per a redimir-se dels 3 partits anteriors ja que en cap d'ells va aconseguir premi. Contra BM Leganés i a casa, es presentava una nova oportunitat de trencar la ratxa de resultats negativa.

La primera part va ser molt igualada però sempre amb un Amposta que anava un pèl més per sobre que el conjunt madrileny (15-14, 25'), tret que en els últims 5 minuts, degut a les errades en el llançament i les pèrdues de pilota, el Leganés aconseguia un parcial favorable de 2-4 que els hi permetia marxar al descans un gol per sobre de l'equip local i donar un cop important a la moral d'aquest.

El conjunt de Marc Fornós, va sortir a la represa disposat a donar-li la volta de nou al partit, però per desgràcia, aquest va agafar el mateix rumb amb el que es va arribar al final de la primera meitat, i poc a poc Leganés anava agafant encara més avantatge (20-24, 45'). Semblava que en algun moment hi podia haver una reacció ja que les locals van aconseguir realitzar un parcial de 3-2 que els permetia posar-se a 5 a falta de 8 minuts, però el Leganés no ho va permetre i va sentenciar el partit, enduent-se així els dos punts. (28-34)

Handbol Amposta 28 - 34 BM Leganés

HANDBOL AMPOSTA: Naomi, Marta; Lumi, Sara A. (1), Silvia (5), Laia (1), Denisa (7), Alba (7), Esther, Geor (4), Judit i Sara G. (3).

El pròxim desplaçament es realitza a Tenerife de nou, aquesta vegada per a jugar contra el Salud, el diumenge 18 a les 12.30.

Entrevistes