updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Plata femenina configurada, amb el retorn de l'Associació Lleidatana

L'Associació Lleidatana retorna a Plata @associacio_ALLH L'Associació Lleidatana retorna a Plata

Aquest dimecres s'ha celebrat el sorteig de la categoria de Plata Femenina i en el grup C de la mateixa de moment hi tenim vuit equips catalans, entre ells l'Associació Lleidatana que retorna a la categoria.

Avui dimecres s'ha realitzat el sorteig dels quatre grups de la Divisió de Plata Femenina, en un dels quals (el grup C) hi figuren 8 equips catalans. De moment només hi ha 13 equips, però s'està a l'espera que es pugui completar fins els 14 previstos inicialment i dels quals constava la temporada passada.

La primera jornada (26 i 27 de setembre) ens portarà aquests partits:
Amposta - Sant Vicenç
Sant Quirze - Mislata
La Roca - Elda
Castelló - Gavà
Associació Lleidatana - Joventut Mataró
Almassora - Benidorm
Descansa: Sant Joan Despí

La novetat és la presència de l'Associació Lleidatana

El grup té uns quants canvis respecte al de la temporada passada. No hi seran el Morvedre, que jugarà a la Divisió d'Honor en virtut al títol de la temporada passada. També desapareixen el Puchi eivissenc i l'Agustinos Alicante, que renuncien a la categoria, i el Leganés, que passa al grup D. 

Després de l'última renúncia de l'Agustinos, hi ha una plaça disponible

Entre els equips nous cal destacar, evidentment, la presència de tot un històric com és l'Associació Lleidatana. L'equip de Vujasinovic després d'una brillant campanya a Lliga Catalana torna a una categoria on havia jugat en les sis temporades anteriors. Anteriorment també l'Handbol Lleida havia jugat 9 temporades a la categoria de Plata i 9 més a la Divisió d'Honor. 
L'equip lleidatà retornarà a Plata jugant a casa seva, al pavelló Onze de setembre, en la primera jornada, i ho farà rebent l'equip davant del qual se'n havia acomiadat el 4 d'abril del 2019, el Joventut Handbol Mataró que, en aquella ocasió, es va emportar el triomf per 28-37.

També retorna el Benidorm després d'una temporada al grup D, i de la territorial valenciana ascendeix l'equip de l'Almassora, localitat situada entre Castelló i Vila-real.

Entrevistes