updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Dos grans derbis a Amposta i Gavà

Prèvia #PlataFemenina: Dos grans derbis a Amposta i Gavà Foto: NICOLAS ROBLES

Arriba la quarta jornada de la lliga, amb dos interessants derbis catalans a Amposta i Gavà.

El partit de la jornada a les Terres de l’Ebre:
Amposta (8è) – Sant Quirze (4t), dissabte 19 h

És un dels dos derbis catalans de la jornada, entre dos equips que venen de guanyar l’últim partit, i de forma destacada les ampostines que ho van fer a La Roca. Serà de ben segur un gran partit entre dos conjunts que afronten la temporada amb l'ambició clara d.

La temporada passada es van imposar les vallesanes per 23-26. Fa dues la victòria va ser local per 30-27.

Gavà (11è) - Sant Vicenç (1r), dissabte 17:30 h

L’altre derbi català, que ho és també del Baix Llobregat. Els dos equips venen de guanyar en l’última jornada, però la gran diferència és que les vicentines són líders mentre que el Gavà està a la part baixa.

Els dos equips no es troben en lliga des de la temporada 15-16 a Lliga. Aleshores el resultat va ser de 18-23 per a les vicentines.

Agustinos Alicante (14è) – Sant Joan Despí (5è), dissabte 18 h

L’equip santjoanenc viatja a Alacant en busca d'un triomf que ja va aconseguir la temporada passada per 16-21, per refer-se de la derrota a casa davant el Morvedre.

Elda (3r) – La Roca (9è), dissabte 18 h

Complicat desplaçament per a l’equip roquerol a la pista de l'Elda que és l’equip que té la defensa menys golejada (20 gols per partit).

La temporada passada ajustada victòria local per 20-19.

JH Mataró (10è) – Castellón (7è), dissabte 18 h

Partit inèdit, ja que les castellonenques visiten per primera vegada Mataró, on l’equip local s’ha d’intentar mantenir fort. Retrobament de Noemí Pérez, la portera mataronina del Joventut, amb el que va ser el seu ex-equip durant uns anys.

Leganés (12è) – Mislata (6è), dissabte 18 h

Un dels dos partits sense equips catalans. Primer partit de les madrilenyes a casa buscant el seu primer triomf, davant un equip que va a la recerca del seu primer triomf com a visitant.

Morvedre (2n) - Puig d’en Valls (13è), dissabte 19:30 h

Segon partit de la jornada sense participació catalana. Les saguntines han estat més fortes en aquest inici de temporada i volen continuar a la part alta. Reben a un Puchi que ha baixat el rendiment respecte la temporada passada.

Entrevistes