updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Només un derbi català a Gavà

Prèvia #PlataFemenina: Només un derbi català a Gavà Fotos: Arxiu i Jordi Terrón

Segona jornada en la qual s’aniran definint les possibilitats dels equips i on només tenim un derbi català, del Baix Llobregat. 

El partit de la jornada al Jacme March:
Gavà – Sant Joan Despí, dissabte 17:30 h

És l’únic derbi català de la jornada. En ell l’equip gavanenc, després de la primera derrota, juga el primer partit a casa en el segon nivell estatal 13 anys després de l’última vegada. Lògicament un gran al·licient que farà que el conjunt d'Alfred Pérez intenti igualar forces amb un Sant Joan Despí que va començar amb molta força.

Sant Vicenç – Puig d’en Valls, dissabte 17:30 hores

L’equip de Pepo Mestre i Dani Ariño va començar amb molta força apallissant el Joventut Mataró. Ara repeteix a casa degut a un canvi en el calendari, que fa que l’equip eivissenc no jugui a la seva pista fins la 5a jornada.

La temporada passada victòria eivissenca per 23-26.

Joventut Mataró – Leganés, dissabte 18 h

La primera visita d’un equip madrileny a Catalunya en aquesta categoria es produirà a Mataró. El Leganés ha reemplaçat el Canyamelar valencià, que ha renunciat pels seus greus problemes econòmics després de baixar de Divisió d’Honor.

L’equip madrileny va quedar última del seu grup al temporada passada i havia baixat de Plata, però ha acceptat la invitació i cada quinze dies haurà de viatjar cap a Catalunya, València o les Illes. L’equip de Jordi Rubí no pot fallar després de la contundent derrota patida a Sant Vicenç.

Morvedre – Sant Quirze, dissabte 19:30 h

Molt interessant el partit que es juga a Sagunt on es podran copsar les possibilitats del Sant Quirze davant un equip baixat de Divisió d’Honor i que fa dues temporades es va passejar per Plata. En aquella ocasió van derrotar les “kiris” per 33-21.

Segueix el partit en directe per STREAMING

Agustinos Alicante – La Roca, dissabte 17 h

Els dos equips busquen la primera victòria. La temporada passada les roqueroles van imposar-se per 23-31, i veurem si aconsegueixen sumar els primers punts de la lliga lluny de casa.

Elda – Mislata , dissabte 18 h

L’únic partit sense equips catalans i en el qual debuta el potent equip eldenc, que no va jugar en la primera jornada.
La temporada passada victòria local en partit de defenses, per 20-18.

Amposta – Castelló, diumenge 19 h

Les ampostines, que sortien animades, van rebre un correctiu força dur a Mislata i no ho tindran fàcil per refer-se ràpidament ja que reben el primer líder de la categoria que ha baixat de Divisió d’Honor. S'espera un bon ambient per animar els dos equips, separats per poc més d'una hora en cotxe.

Fa tres temporades, en la seva última visita, les de La Plana es van imposar per 23-28.

Entrevistes