updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: El Sant Quirze comença el camí de l'ascens a Oviedo

Imatge d'un partit de l'Oviedo femení a casa seva aquesta temporada Foto: oviedobf.com Imatge d'un partit de l'Oviedo femení a casa seva aquesta temporada

El Sant Quirze afronta, en terres asturianes, l'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor femenina.

Oviedo - Sant Quirze, dissabte 20 hores

El Sant Quirze comença el dissabte la trajectòria per assolir el difícil ascens a la Divisió d'Honor, que enguany només assolirà un dels 8 equips participants en les fases. De moment en la primera eliminatòria, amb anada i tornada, el rival és l'Oviedo, segon classificat del grup A, per darrera de Lavadores de Vigo.

L'equip asturià ha guanyat 19 partits, n'ha empatat 1 i n'ha perdut 6. La seva mitjana de gols marcats és de 26,1 i de gols encaixats de 20,3. Recordem que els nombres del Sant Quirze són 20 guanyats, 1 empatat i 5 perduts, 26,4 gols marcats de mitjana i 23 encaixats.

L'Oviedo és un equip amb una plantilla molt jove, amb totes les jugadores al voltant dels 21 anys i les jugadores més destacades són la jove capitana Marta Ordóñez (135 gols), l'extrem xilena Valentina Fernàndez (124), i la pivot Cèlia Rojo (107) i la portera Inés Suàrez.

Per preparar la primera eliminatòria d'ascens van disputar un partit amistós davant el KH7 BM Granollers de Divisió d'Honor que va acabar 31-42

Entrevistes