updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina i SEGUIMENT: La jornada s'allarga de dimarts a diumenge, amb molts derbis

A Sant Joan Despí reben l'Associació Lleidatana el diumenge Foto: JORDI TERRÓN / CHSJD A Sant Joan Despí reben l'Associació Lleidatana el diumenge

Avui dimarts comença la 13a jornada de Plata femenina, la darrera de la primera volta, amb un gran derbi a La Roca, continua demà amb un altre bon derbi a Sant Vicenç i acaba el diumenge amb un de dramàtic a Sant Joan Despí.

El Partit de la jornada, un duel per la permanència:

Sant Joan Despí - Associació Lleidatana, diumenge 11:30 hores

Un dels tres derbis catalans de la jornada i és el més dramàtic, ja que s'enfronten dos equips que fa molts dies que no guanyen i que estan lluitant per evitar la penúltima plaça que els suposaria el descens.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Joan Despí

13

6

293

318

P

P

P

P

P

Lleidatana

11

6

298

354

P

P

P

P

P

Però la jornada ha començat el dimarts a La Roca...

La Roca - Joventut Mataró, dimarts 21:30 hores

Partit de rivalitat a La Roca, en el que anomenem "derbi del túnel", ja que tot i ser dos equips de comarques diferents estan molt properes i unides pel Túnel de Parpers. Són dos equips que estan en un bon moment com van demostrar les mataronines davant l'equip canari i com està demostrant l'equip de Ramon Plans, que porta cinc jornades sense perdre.

És un partit nou a la categoria entre dos equips que no es troben des de la temporada 2012-13 a Lliga Catalana.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca

9

12

332

325

G

G

G

G

E

JH Mataró

10

10

328

335

P

G

P

P

G

ACTUALITZAT: BM La Roca 26-25 JH Mataró

Partit d'alta intensitat el viscut al Pavelló de La Roca en aquest derbi de rivalitat entre dos equips amb moltes jugadores que es coneixen bé i que s'ha resolt amb un gol de Clàudia Ortega en el darrer segon.

L'equip visitant ha sortit fort (6-9), però les roqueroles han remuntat (11-9) aprofitant dues exclusions de les rivals, i al descans dominaven 14-12. A la represa l'avantatge ha augmentat als quatre gols (17-13), però sota l'impuls de Clara Poo (8 gols) l'equip mataroní ho ha equilibrat portant el partit a un final emocionant amb molts empats, el darrer a 25, trencat per Clàudia Ortega (màxima golejadora local amb 6 gols) en el darrer segon.

… continua el dimecres a Sant Vicenç dels Horts...

Sant Vicenç - Sant Quirze, dimecres 11 hores

Un altre gran derbi el dimecres a Sant Vicenç dels Horts entre dos equips en bon moment i que junt amb l'OAR Gràcia es juguen l'honor de ser el millor equip català de Plata.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Vicenç

5

14

323

311

P

P

G

G

G

Sant Quirze

7

13

342

342

P

G

G

G

E

ACTUALITZAT: Handbol Sant Vicenç 22-26 Handbol Sant Quirze

Gran partit de les "kiris" a Sant Vicenç on han derrotat el millor equip català de la temporada passada i de moment se situen en quart lloc i com el millor equip català d'aquesta temporada.

Les de Dolo Martín han mostrat un altíssim nivell defensiu, molt millorat respecte l'inici de temporada, deixant a només 7 gols l'equip local a la primera part (7-11). Després s'ha entrat en un intercanvi de gols que ja li anava bé a l'equip visitant, que ha controlat la situació fins al final, tot i no comptar amb una de les seves màximes golejadores, com és Janna Sobrepera. Maria Cadens (8 gols) ha fet la seva feina i en l'equip local la màxima golejadora ha estat Alba Almansa (7 gols).

... i es tancarà el cap de setmana

Morvedre – OAR Gràcia, dissabte 19 hores

L'OAR Gràcia està en bon moment, com ho va demostrar derrotant l'Elda, però visita el líder, un equip que només ha cedit un punt en tota la temporada i que va camí de les fases d'ascens.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Morvedre

1

23

366

262

G

G

G

G

G

OAR Gràcia

4

14

325

311

P

G

P

G

G

Elda - Amposta, dissabte 18 hores

L’Amposta va obtenir un triomf important el diumenge per trencar la seva ala ratxa, però no ho tindrà fàcil per continuar guanyant a la pista d'un equip que, sobretot a casa seva, té una defensa molt forta.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Elda

3

16

317

283

G

P

P

G

P

Amposta

12

6

293

316

G

P

P

P

G

Agustinos Alacant - Dominicos, dissabte 18 h

Un dels dos partits sense representació catalana i aparentment amb color local, tot i que les aragoneses estan millorant molt el seu nivell.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Agustinos

8

12

327

334

P

P

G

G

G

Dominicos

14

3

252

337

G

P

P

P

P

La Salud Tenerife - Mislata, dissabte 20 hores

L'altre partit sense equips catalans és més interessant ja que s'enfronten dos equips de la zona alta i que vénen de perdre dos partits consecutius i per tant necessiten refer-se.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Salud

6

14

359

341

G

G

G

P

P

Mislata

2

19

303

289

G

G

G

P

P

Entrevistes