updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Els dos millors catalans es troben a Sant Vicenç

Prèvia #PlataFemenina: Els dos millors catalans es troben a Sant Vicenç Foto: Arxiu @handbolstvicenc

Novena jornada de Plata femenina en el seu grup C i per primera vegada amb tres derbis catalans en la mateixa jornada que es juguen a Sant Vicenç dels Horts, La Roca i Sant Quirze. I també amb dos grans partits a Alacant on els dos líders tenen proves complicades.

Partit de la jornada a Sant Vicenç:
Sant Vicenç – OAR Gràcia, dissabte 20 hores

A Sant Vicenç dels Horts tenim el partit més destacat pel que fa referència a la participació catalana, ja que el partit més important de fet es juga a Elda on reben el líder. Però en aquest partit s'enfronten els dos equips catalans millor situats actualment.

Les sabadellenques ja encadenen dues derrotes seguides i la darrera molt clara a casa davant La Roca. Veurem si poden revertir el que els va passar i poden reaccionar en una pista on la temporada passada van perdre per 28-23.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Vicenç

5

8

211

214

G

G

P

G

P

OAR Gràcia

4

8

223

210

G

P

G

P

P

Sant Quirze - Associació Lleidatana, dissabte 19:30 hores

L’equip “kiri” s’ha mostrat fort a casa fins ara, tot i la derrota davant l’Elda. Les lleidatanes intentaran aprofitar l’aparent feblesa defensiva local (més de 30 gols encaixats per partit) per recuperar el que van perdre la setmana passada a casa, de forma sorprenent, davant el cuer.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Quirze

11

6

218

242

P

G

P

G

P

Lleidatana

8

6

201

218

P

G

G

G

P

La Roca - Amposta, diumenge 12 hores

L’Amposta ha reaccionat amb la primera victòria de la lliga i buscarà el segon triomf seguit en una pista on la temporada passada va guanyar clarament per 23-33. Però les roqueroles van demostrar un bon moment a Sabadell i el factor ambiental també ha d’acabar d’ajudar-les.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca        

12

5

215

221

P

E

P

P

G

Amposta

(-1 partit)

13

4

169

180

P

P

P

E

G

Joventut Mataró - Dominicos Zaragoza, dissabte 18:30 hores

Els dos equips es van trobar a la fase d’ascens disputada a Mataró amb clara victòria mataronina per 33-18. Les aragoneses semblava que no s’havien adaptat a la categoria de Plata, però en els dos darrers partits han reaccionat, sobretot amb la victòria a Lleida en la darrera jornada, davant un equip que venia de guanyar a Mataró.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

JH Mataró

9

6

208

215

P

G

G

P

P

Dominicos

14

3

157

225

P

P

P

E

G

Sant Joan Despí - La Salud Tenerife, dissabte 20 hores

L’equip de Jordi Tomàs porta cinc derrotes seguides després del brillant inici que havien fet i davant l’equip canari intentarà tornar al  bon camí però no els serà fàcil ja que reben la visita d’un equip canari amb un gran potencial ofensiu (només fa falta veure que ha fet més gols amb un partit menys).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Joan Despí

10

6

209

213

P

P

P

P

P

La Salud Ten. (-1 partit)

6

8

213

199

G

P

G

P

G

Elda - Morvedre, dissabte 18 hores

Possiblement el millor partit de la jornada, però sense representació catalana, on el líder, l’equip més golejador i menys golejat, visita la pista del segon equip més golejador i del segon menys golejat. Tots dos equips aspiren a retornar a la màxima categoria estatal i per tant el partit serà d’alta intensitat.

El resultat de la temporada passada, un ajustat 27-26, ja ens indica el que espera.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Elda

3

14

226

190

G

P

G

G

G

Morvedre

1

15

245

165

G

E

G

G

G

Agustinos Alacant - Mislata, dissabte 18 h

Bon partit també a Alacant on el colíder haurà d’intentar superar un equip que a la seva pista només ha cedit davant el líder, el Morvedre i que vol trencar la seva ratxa de tres derrotes seguides. S'espera un gran ambient amb la presentació dels equips del club tricolor.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Agustinos

7

6

217

240

G

G

P

P

P

Mislata

2

15

218

198

G

G

G

G

G

Entrevistes