updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: El líder visita Can Vinader

El pavelló de Can Vinader rep el líder Foto: arxiu El pavelló de Can Vinader rep el líder

Torna la competició a la Divisió de Plata femenina, i ho fa amb la disputa de la 18a jornada, a només cinc del final de la competició, i amb un gran partit entre els dos primers a Castelldefels.

El partit de la jornada és a Castelldefels:
Castelldefels - Castelló, dissabte 19:30 h

El partit de la jornada evidentment és a Can Vinader on s’enfronten els dos primers classificats. A les castellonenques un triomf els donaria matemàticament la classificació per a les fases ja que disposaria d’un avantatge irrecuperable en les quatre jornades que quedaran. 

Però es trobaran un equip molt motivat amb ganes de jugar les fases d'ascens a la Divisió d'Honor i per això necessita aquests dos punts… i és l'equip menys golejat… A la primera volta les castellonenques van guanyar per un mínim 30-29.

L'equip local capitanejat per Maria Cadens, haurà de fer front a un gran equip amb Rebeca Castell (127 gols) al davant i  que compta amb la portera mataronina Noemí Pérez (número 22 a la foto de sota), amb molts anys de trajectòria en categories estatals i que havia jugat amb la selecció catalana.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelldefels

2

23

473

407

P

P

G

G

E

Castelló

1

31

485

424

G

E

G

G

G

Amposta – Sant Joan Despí, dissabte 19 h

A Amposta tenim l’únic derbi català de la jornada ja que l’altre entre els dos equips del Vallès Oriental s’ha ajornat. L'equip ampostí lluita també pel segon lloc, del qual només li separa un punt i ve de guanyar amb solvència a La Roca. Però al davant tindran un equip crescut també després de la seva darrera victòria amb la qual van trencar una ratxa de tres derrotes.

A l'equip local destaquen Alba Simon i Joana Rieres per un costat (més de 200 gols entre les dues), mentre que a l'equip del Baix Llobregat hi ha més referents en atac a controlar.
A la primera volta el resultat va ser d’empat a 33 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

3

22

455

452

G

G

G

P

G

SantJoanDespí

9

13

440

462

G

P

P

P

G

Imatge del partit de la primera volta

Puchi - Lleidatana, diumenge 13 hores

Difícil compromís per a les lleidatanes ja que visiten possiblement l‘equip més en forma i que porta 7 jornades sense perdre, però l'equip de Vujasinovic necessita puntuar. A la primera volta l’equip lleidatà es va imposar per 30-29.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Puchi

4

22

470

442

G

P

G

G

G

Lleidatana

10

10

477

492

P

P

G

P

P

Una imatge del Puchi d'aquesta temporada

OAR Gràcia - Morvedre, dissabte 18 h

L’equip sabadellenc vol mantenir la seva bona ratxa al seu Pavelló on ha guanyat els tres últims partits, però haurà de defensar molt bé davant l'equip més golejador del grup i que a la primera volta ho va demostrar guanyant per 36-33.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OAR Gràcia

11

10

449

496

G

G

P

G

P

Morvedre

5

18

517

520

P

G

P

G

P

Imatge del partit de la primera volta a Sagunt

Elda- Mislata, dissabte 18 h

El partit sense representació catalana de la jornada es juga a Elda on l’equip local repeteix després d'haver empatat amb el Castelldefels. Tots dos equips han quedat bastant allunyats de la possibilitat de quedar en segon lloc, i encara necessiten algun punt per assegurar la permanència, tot i que la tenen a prop. A la primera volta 22-27 favorable a les eldenques.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Elda

6

17

445

432

P

P

P

G

E

Mislata

7

16

442

451

P

G

G

P

G

Granollers Atlètic – Felmar BM La Roca, ajornat fins el 6 d’abril a les 21:30 h

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina

Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes