updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

LA JORNADA de Plata femenina: Castelldefels més líder

Seguim el repàs setmanal al més destacat dels equips catalans femenins. El Castelldefels més líder ja que el Málaga descansava.

Divisió d'Honor Plata femenina

Castelldefels 28 - 23 BM Móstoles

El Castelldefels es referma com a líder solitari guanyant el Móstoles, que va posar les coses difícils i als 20' guanyava 7-9. Però un parcial de 7 a 3 abans del descans va posar les coses al seu lloc, i la segona meitat ja va ser controlada per les catalanes.

Pel Castelldefels van jugar: Hege Bolstad i Sílvia Lladró, porteres; Alba González, Dolores Martín (2), Yael Alfaro (2), Sara Gil (6), Paula Blesa (4), Noelia Leandres (1), Ivet Musons (5), Ana Moreno (2), Alba Royo (2), Carla Gómez (2) i Sandra Pérez (2).

Fermafix Lleida 23 - 26 Solucar

El Lleida va perdre el darrer tren per no desenganxar-se del tot de la lliga, i va perdre contra l'equip que el precedia a la classificació. Les locals van començar manant, però van acabar cedint en una nova derrota dolorosa amb egust a descens.

Pel Lleida van jugar: Ioana Gorgan, portera; Jenifer Nana (1), Inmaculada Soto (2), Irama Garcia (1), Dolors Esterri (6), Esther Pérez (1), Santos, Emanuela Precup (10), Eulalia Ribalta, Lucia Pasaman, Mariana Kora, Monica Nedelciu (2).

Valencia 34 - 19  H. Amposta

Un parcial inicial de 5 a 0 va ser un escull insalvable pel conjunt de les Terres de l'Ebre.

Segueix l'actualitat de la Plata femenina a la secció de CATHANDBOL i comenta via twitter a #platafemenina


Consulta la classificació

Entrevistes