updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tres triomfs i una derrota en l'estrena de la Plata femenina

La Roca és el primer líder del Grup C de Plata Foto: BM La Roca La Roca és el primer líder del Grup C de Plata

Dissabte va començar la Divisió d'Honor Plata Femenina on hi tenim quatre equips catalans al grup C, l'únic dels quatre grups on hi ha 10 participants. I l'estrena va ser positiva amb tres triomfs(BM La Roca, Granollers i Amposta) i nomé suna derrota ajustada (de l'Associació Lleidatana).

Felmar BM La Roca 31-22 Leganés

El BM La Roca va tenir el debut somiat a Plata guanyant de manera clasa i col·locant-se com a primer líder per golaverage. Les vallesanes, molt reforçades enguany amb jugadores joves amb un gran potencial, van aconseguir la golejada de la jornada superant de 9 gols al Leganés, conjunt ja experimentat en aquesta categoria. Al descans, les locals ja havien encarrilat el matx amb un claríssim 21-11. Va destacar l'aportació ofensiva de Júlia Ortega (7 gols) i Judith Molins (6).

KH7 BM Granollers 25-24 Castelló

El Granollers també va començar guanyant, en aquest cas per la mínima, al Castelló en un partit decidit en els instants finals. Les golejadores més destacades del conjunt vallesà van ser Maria Mora i Sandra Pérez (amb 6 gols cadascuna). Cal destacar que el conjunt castellonenc té com a portera a Noemí Pérez, mataronina formada al Joventut Handbol Mataró.

Mislata 19-20 Amposta

L'Amposta va saldar el seu complicat debut a terres valencianes amb un triomf vibrant per la mínima contra un dels conjunts sobre el paper més forts de la categoria. La joventut de l'handbol ampostí comença colpejant fort.

Getasur 26-24 Associació Lleidatana

El retorn de la Lleidatana a Plata no va poder rubricar-se amb un triomf contra el Getasur. Les de la Terra ferma van estar en tot moment dins del partit però a falta de deu minuts van veure com les locals obrien un forat de cinc gols (25-20) que tot i fer un gran final en defensa ja no van poder remuntar. Els 8 gols d'Irina Pop o els 6 de Jennifer Nana no van ser suficients per aconseguir el triomf en una pista molt complicada.

Entrevistes