updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la Plata Femenina amb quatre equips catalans

Comença la Divisió d'Honor Plata on tenim quatre equips catalans al grup C, l'únic dels quatre grups on hi ha 10 participants. A l'Amposta, que ja hi va jugar la temporada passada, s'hi han afegit BM La Roca, Granollers i Associació Lleidatana. El debut d'aquests equips es produirà així:

BM La Roca - Leganés, 17 h dissabte

La Roca debuta a casa rebent la visita del Leganés, un conjunt que la temporada passada ja militava en aquesta categoria. Tot i això les catalanes confien amb el seu joc i amb el suport de la grada per sumar la primera victòria de la temporada.

BM Granollers - Castelló, 13 h diumenge

El Granollers com les veïnes de La Roca juguen a casa, una anècdota però que pot servir de cara al futur, ja que podran presenciar el partit del veí i tenir una mica més estudiat un futur rival. El Granollers espera començar la temporada derrotant un Castelló que ja porta any jugant en aquesta categoria.

Mislata - Amposta, 19 h dissabte

L'Amposta té un debut complicat a terres valencianes davant un Mislata que a priori pot ser un dels equips a batre aquesta temporada. Aquesta serà la segona temporada de les tarragonines a Plata.

Getasur - A.Lleidatana, 12 h diumenge

Després del seu pas per Lliga Catalana, la Lleidatana torna a Plata i ho fa debutant a la pista del Getasur de Madrid. Les de Getafe de ben segur que seran un rival rocós i complicat, però les catalanes afronten el matx amb molta il·lusió i ganes de sumar el primer triomf.

Entrevistes