updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Eli Cesáreo a la llista definitiva per a l'Europeu de França

Eli Cesáreo a la llista definitiva per a l'Europeu de França Foto: RFEBM

Carlos Viver ha donat la llista definitiva de jugadores per a l'Europeu d'handbol femení que comença a final de mes a França, i una de les grans sorpreses ens toca de ben a prop.

El seleccionador estatal ha convocat a la catalana Eli Cesáreo, jugadora formada a l'Handbol Sant Vicenç i que des de la passada temporada juga a l'Aula de Valladolid. Jugadora ja habitual de les seleccions estatals de categories inferiors, la seva progressió en el pas a sènior ha estat espectacular i això no ha passat desapercebut al seleccionador estatal.

Després d'una gran primera temporada a l'elit (després de ja haver jugat a Plata sent juvenil amb el Sant Vicenç), aquesta segona ha acabat de confirmar el que ja s'esperava d'ella. Ara mateix Cesáreo és la màxima golejadora del seu equip amb 42 gols en 8 partits (5,25 de mitjana i 10 en el partit d'aquest dimecres) i tot un puntal defensiu d'un Aula que es troba lluitant a la zona alta de la classificació de la Divisió d'Honor Femenina.

LA CONVOCATÒRIA DE CARLOS VIVER

Quatre catalanes més a la llista prèvia

La setmana anterior s'havia publicat a la web de l'EHF la llista prèvia de 28 jugadores on hi tenim fins a cinc jugadores catalanes. A banda d'Eli Cesáreo (Bm Aula) també hi tenim a la pivot Judith Sans (Bera Bera), l'extrem Sara Gil (Porriño), la central Emma Boada (Málaga) i la portera Andrea de la Torre (BM Granollers). Cal destacar, que en cas de lesió d'alguna de les convocades, els recanvis han de venir obligatòriament d'aquesta llista de 28.

Podeu veure en acció a Eli Cesáreo i també a Emma Boada en aquest vídeo sencer del Rincón Fertilidad Málaga vs Aula Alimentos de Valladolid d'aquest dimecres que ha acabat 24-21 a favor del Málaga. Amb el conjunt malagueny hi juga Emma Boada que ha fet 5 gols, i amb l'Aula Eli Cesáreo que n'ha fet 10

Entrevistes