updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

8a jornada de Lliga Catalana Femenina: Sense sorpreses

La 8a Jornada de Lliga Catalana Femenina no va portar cap sorpresa. Els quatre grans favorits van guanyar i segueixen al grup capdavanter, seguits de ben a prop pel Tortosa, mentre que a la part baixa van guanyar els equips que semblaven favorits a emportar-se el triomf.

L'Associació Lleidatana es manté una setmana més com a líder en solitari de la categoria, després de guanyar de manera clara el partit a la pista de l'Ascó 26-38, amb una diferència de 12 gols, un fet que no és cap novetat. La setmana vinent les lleidatanes tindran un partit que es preveu més igualat contra La Roca.

Els seus perseguidors, també van guanyar:

La Roca 29 - 20 Joventut Mataró
Partit especial pel fet que algunes jugadores de La Roca l'any passat jugaven a Mataró (Gina Jorba i la portera Anna Costa). El pronòstic és clarament favorable a les locals que la setmana passada van guanyar de 14 gols a Vilamajor, però es considera un "derbi" i les mataronines jugaran molt motivades.

Granollers 25 - 17 Gavà
El Granollers va complir pronòstics contra un Gavà una mica desinflat degut a la complicada fase de campionat en que s'ha enfrontat a tres dels principals favorits de manera seguida.

Molins de Rei 32 - 18 Vilamajor
El Molins va guanyar possiblement fent el seu millors partits de la temporada, en que va poder explotar la seva principal arma els contraatacs directes després dels èxits defensius. Aquest cop la intensitat de les molinenques va ser molt alta i el Vilamajor no va poder fer res per evitar que les locals trenquessin el matx.

A la resta de partits van guanyar els equips més ben classificats:

OAR Gràcia 34 - 25 Sant Esteve Sesrovires
Nova derrota del Sanes, que continua sense sumar en aquesta lliga, i a la pista d'un rival directe. La primera primera part va ser molt igualada (16-14 per les sabadellenques), però a la represa les visitants no van saber fer front a les nombroses inferioritats a que van ser sancionades, així com al seu joc precipitat i desencertat, i van caure davant d'un rival directe per a mantenir-se a la màxima categoria catalana.

Vilanova del Camí 22 - 31 Tortosa
Nova victòria del Tortosa, aquest cop a domicili, en un desplaçament complicat al difícil camp del Vilanova del Camí, i amb un resultat menys igualat del que es preveia. El partit va ser molt igualat fins a l'inici de la segona pmeitat, quan les tortosines van ajustar la seva defensa i van poder trencar el partit.

Entrevistes